HEMA
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het 12 weken programma

  Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Stalker

  Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je Zweden is in de ban van een seriemoordenaar die zijn slachtoffers eerst filmt vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en de opname vervolgens op YouTube plaatst. Enkele dagen later wordt degene die gefilmd is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • Giulia Enders boeken
  Giulia Enders - De mooie voedselmachine

  De charme van je darmen  Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.95
   
 • Bijbel in gewone taal

  Op 1 oktober verschijnt de Bijbel in Gewone Taal, een nieuwe vertaling van de Bijbel vanuit de grondteksten, gemaakt door het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) voor iedereen die behoefte heeft aan een duidelijke en toegankelijke Bijbel. (Harde kaft)

  Lees meer...
  28.50
   
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Dilemma

  Grisham heeft een nieuwe held. En ze zit vol verrassingen... Als de jonge advocate Samantha Kofer haar baan verliest, moet ze na werkweken van honderd uur met een partnerschap in het vooruitzicht een baan te accepteren bij een klein pro-Deokantoor. Vanuit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia IX, de fenomenale reis

  Feeënkoningin Florina de Fleur laat Geronimo ophalen door de gouden feniks Vuurveertje. Hij kan niet wachten om haar weer te zien! Maar er is iets vreemds aan de poot, de lieftallige en altijd vriendelijke Florina is nors en vijandig. Ze beveelt Geronimo om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34.50
   
 • Griet Op De Beeck boeken
  Griet Op De Beeck - Kom hier dat ik u kus

  Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen. Over kapotte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Annegreet van Bergen boeken
  Annegreet van Bergen - Gouden jaren

  'In 1952 deelde ik een stofzuiger met mijn schoonmoeder.' 'In 1961 zond de televisie 24 uur uit - per week.' 'In 1965 moesten we naar de buren om te bellen.' Gouden jaren vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Simon de Waal, A.C. Baantjer boeken
  Simon de Waal, A.C. Baantjer - Een kuil voor een ander

  Als op een winterse dag tijdens de sloop van een groot gebouw in de Amsterdamse
  Jordaan het lichaam van een man wordt aangetroffen, staan rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob voor een raadsel. De plek waar het lichaam is gevonden zorgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  9.95
   
 • Erik Scherder boeken
  Erik Scherder - Laat je hersenen niet zitten

  Lichaamsbeweging houdt niet alleen ons lijf maar ook ons brein in conditie. Dat blijkt steeds duidelijker uit wetenschappelijk onderzoek. Beweging baat het brein, en daarmee de gezondheid, van de wieg tot het graf. Als kinderen sporten worden ze slimmer, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.99
   
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Sorry!

  Grof, geestig, flauw, scherp, hilarisch, cynisch, pittig, ironisch, betweterig, fel of gevoelig? In zijn wekelijkse NRC-column neemt Youp sinds jaar en dag al onze dom- en dwaasheid op de hak. Met lef en humor stelt hij alles wat hem niet zint aan de kaak.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  8.95
   
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie's comfort food

  Na Jamie in 15 minuten en Jamie in 30 minuten komt de Britse chef-kok Jamie Oliver nu met het kookboek Jamie's comfort food. Comfort food staatvoor ultiem genieten. Het gaat over eten dat herinneringen ophaalt, waar je je goed door voelt, waar je vrolijk van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29.99
   
 • Herman Pleij boeken
  Herman Pleij - Moet kunnen

  Jarenlang waren vier Amsterdamse wereldmusea wegens verbouwing gesloten. Dat vond iedereen stom. Maar niemand kon er iets aan doen - 'daar ga ik niet over' is al eeuwenlang het motto van de BV Nederland. En ze zijn toch weer open? Nou dan. Toch is Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.95
   
 • Marc-Marie Huijbregts boeken
  Marc-Marie Huijbregts - In stukjes

  Voor 'In stukjes' kijkt Marc-Marie Huijbregts in de spiegel. Zo ontstaat een eerlijk, bij vlagen hilarisch en aangrijpend zelfportret - vol zelfspot, maar ook vol pesterige humor.

  'Ik was geen man, ik was geen vrouw, ik was niet knap, ik was klein,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14.99
   
 • Adriaan van Dis boeken
  Adriaan van Dis - Ik kom terug

  Na een lang leven van zwijgen en buitensluiten begint een moeder opeens te praten tegen haar zoon - aarzelende ontboezemingen over grensoverschrijdende liefde, verraad en drie oorlogen. Hij, een romanschrijver, mag haar biograaf worden, maar er is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Gustaaf Peek boeken
  Gustaaf Peek - Godin, held

  Wat is liefde? Is het een werkelijkheid geworden droom of zelfbedrog? Het hart is onvoorspelbaar, de mens een tegenstrijdig wezen. Wat is intimiteit? Tessa en Marius zijn hun hele leven verliefd. Ze ontmoeten elkaar op school en kunnen elkaar daarna niet meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Victor Broers boeken
  Victor Broers - Thomas Piketty's kapitaal

  Kapitaal in de eenentwintigste eeuw van Thomas Piketty heeft wereldwijd het debat over economie en welvaart aangezwengeld. Volgens Piketty ontstaat er namelijk mondiaal een steeds groter verschil tussen arm en rijk, met alle economische,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12.50
   
 • Charles den Tex, Anneloes Timmerije boeken
  Charles den Tex, Anneloes Timmerije - Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd

  Lienke en Guus Hagers hebben in elkaar de liefde van hun leven gevonden. Als de Tweede Wereldoorlog ook Nederlands-Indië in zijn greep krijgt, verliezen ze alles wat ze hadden, en elkaar. Hij is een van de beste gevechtsvliegers van de Indische Luchtvaart en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Rachel Russell boeken
  Rachel Russell - Hopeloos verliefd

  De serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell is razend populair onder meisjes en staat steevast hoog in de Nederlandse bestsellerlijst. Wereldwijd zijn er al 13 miljoen exemplaren verkocht. Hopeloos verliefd is het zesde deel in de succesvolle serie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14.99
   
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Revival

  Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal verfilmd.

  Revival van Stephen King is een spectaculair, duister en zinderend verhaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.