HEMA
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het 12 weken programma

  Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Herman Pleij boeken
  Herman Pleij - Moet kunnen

  Jarenlang waren vier Amsterdamse wereldmusea wegens verbouwing gesloten. Dat vond iedereen stom. Maar niemand kon er iets aan doen - 'daar ga ik niet over' is al eeuwenlang het motto van de BV Nederland. En ze zijn toch weer open? Nou dan. Toch is Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.95
   
 • Griet Op De Beeck boeken
  Griet Op De Beeck - Kom hier dat ik u kus

  Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen. Over kapotte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Marc-Marie Huijbregts boeken
  Marc-Marie Huijbregts - In stukjes

  Voor 'In stukjes' kijkt Marc-Marie Huijbregts in de spiegel. Zo ontstaat een eerlijk, bij vlagen hilarisch en aangrijpend zelfportret - vol zelfspot, maar ook vol pesterige humor.

  'Ik was geen man, ik was geen vrouw, ik was niet knap, ik was klein,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14.99
   
 • Erik Scherder boeken
  Erik Scherder - Laat je hersenen niet zitten

  Lichaamsbeweging houdt niet alleen ons lijf maar ook ons brein in conditie. Dat blijkt steeds duidelijker uit wetenschappelijk onderzoek. Beweging baat het brein, en daarmee de gezondheid, van de wieg tot het graf. Als kinderen sporten worden ze slimmer, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.99
   
 • G. Stilton boeken
  G. Stilton - Fantasia IX, de fenomenale reis

  Feeënkoningin Florina de Fleur laat Geronimo ophalen door de gouden feniks Vuurveertje. Hij kan niet wachten om haar weer te zien! Maar er is iets vreemds aan de poot, de lieftallige en altijd vriendelijke Florina is nors en vijandig. Ze beveelt Geronimo om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34.50
   
 • John Cleese boeken
  John Cleese - Kortom de autobiografie

  Kortom... is het openhartige en tegelijk hilarische levensverhaal van een lange, verlegen jongeman uit Weston-super-Mare die een legende werd.
  John Cleese voert ons in zijn autobiografie terug naar zijn eerste publieke optreden, op St. Peter's Preparatory… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Giulia Enders boeken
  Giulia Enders - De mooie voedselmachine

  Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs samenhangen met overgewicht, depressie,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.95
   
 • Annegreet van Bergen boeken
  Annegreet van Bergen - Gouden jaren

  'In 1952 deelde ik een stofzuiger met mijn schoonmoeder.' 'In 1961 zond de televisie 24 uur uit - per week.' 'In 1965 moesten we naar de buren om te bellen.' Gouden jaren vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Dilemma

  Wanneer de jonge advocate Samantha Kofer bij een reorganisatie haar baan verliest, stort haar wereld in. Haar carrière binnen advocatenkantoor Scully & Pershing komt hardhandig tot stilstand en in plaats van werkweken van honderd uur met een partnerschap in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Sorry !

  Sorry! Geestig en raak, de columns van Youp
  Grof, geestig, flauw, scherp, hilarisch, cynisch, pittig, ironisch, betweterig, fel of gevoelig? In zijn wekelijkse NRC-column neemt Youp sinds jaar en dag al onze dom- en dwaasheid op de hak. Met lef en humor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  8.95
   
 • Wouter Laumans, Marijn Schrijver boeken
  Wouter Laumans, Marijn Schrijver - Mocromaffia

  'IEDEREEN IN DIT CONFLICT WORDT GELIQUIDEERD' GELD, AMBITIE, HOOGMOED EN VERRAAD IN DE ONDERWERELD Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.50
   
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Overspel

  Genève 2013. Linda, een vrouw van eenendertig, begint de sleur en voorspelbaarheid van haar dagelijks leven als een probleem te ervaren. In de ogen van anderen heeft ze het echter helemaal voor elkaar: een goed huwelijk, een man die van haar houdt, lieve en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - De zoon

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789023486145):

  Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • Wim Brands boeken
  Wim Brands - Sterven is doodeenvoudig. Iedereen kan het

  De Denker des Vaderlands, René Gude, is stervende. Voor Human sprak Wim Brands met hem over wat er werkelijk toe doet in het leven, over humeurmanagement en over de troost van de filosofie. Juist nu de dood voor de deur staat, blijken filosofische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  8.50
   
 • Rachel Russell boeken
  Rachel Russell - Hopeloos verliefd

  De serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell is razend populair onder meisjes en staat steevast hoog in de Nederlandse bestsellerlijst. Wereldwijd zijn er al 13 miljoen exemplaren verkocht. Hopeloos verliefd is het zesde deel in de succesvolle serie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14.99
   
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie's comfort food

  Na Jamie in 15 minuten en Jamie in 30 minuten komt de Britse chef-kok Jamie Oliver nu met het kookboek Jamie's comfort food. Comfort food staatvoor ultiem genieten. Het gaat over eten dat herinneringen ophaalt, waar je je goed door voelt, waar je vrolijk van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29.99
   
 • Alexander Münninghoff boeken
  Alexander Münninghoff - De stamhouder

  Ik ben geboren op 13 april 1944 in Posen, een oude Poolse stad die eeuwenlang Pozna werd genoemd. Maar toen ik er geboren werd, te midden van bombardementen die het einde der tijden leken aan te kondigen, was dit Posen een Duitse stad vanwaaruit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Sander Koenen, Peter van Uhm boeken
  Sander Koenen, Peter van Uhm - Ik koos het wapen

  Op 17 april 2008 werd Peter van Uhm geïnstalleerd als commandant der strijdkrachten. De volgende dag, zijn eerste werkdag als hoogste militair van Nederland, sneuvelde zijn zoon Dennis bij een aanslag in Afghanistan. Ondanks de bizarre omstandigheden bleef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees op de planken

  'De maatschappij, dat ben jij,' zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te wandelen en te praten... Helaas houden de bejaarden helemaal niet van wandelen en lezen doen ze liever zelf.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13.99
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.