HEMA
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het 12 weken programma

  Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Isa Hoes boeken
  Isa Hoes - Toen ik je zag - midprice

  In 'Toen ik je zag' schrijft actrice Isa Hoes over haar leven met Antonie Kamerling. Zij ontmoeten elkaar tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden en worden verliefd. Voor de buitenwereld zijn zij een stralend stel, maar in werkelijkheid kampt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12.50
   
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Denken aan vrijdag

  Nicci French - Denken aan vrijdag
  Uit de Thames wordt het lijk van een man met doorgesneden keel gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Het enige aanknopingspunt is een ziekenhuisbandje om zijn pols met daarop de naam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Jussi Adler-Olsen boeken
  Jussi Adler-Olsen - De grenzeloze

  Wanneer rechercheur Carl Mørck tijdens zijn hazenslaapje in de kelder op het politiebureau in Kopenhagen wordt gebeld door een collega op het eiland Bornholm die hem een oude, onopgeloste zaak in de maag probeert te splitsen, wijst hij deze resoluut af. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.50
   
 • E L James boeken
  E L James - Vijftig tinten grijs (filmeditie)

  Wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht

  Wanneer literatuurstudente Anastasia Steele de jonge ondernemer Christian Grey moet interviewen, ziet ze een mooie, intelligente en intimiderende man. De onbevangen, onschuldige Ana realiseert zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10.00
   
 • Jaap Toorenaar boeken
  Jaap Toorenaar - Mijn moeder zei altijd

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789400402003):

  Wat zei je moeder altijd als je op een koude dag de deur open liet staan? “We… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10.00
   
 • Myrthe van der Meer boeken
  Myrthe van der Meer - Paaz

  Als Emma van de ene op de andere dag opgenomen wordt op de paaz, weet ze één ding zeker: hier is een fout gemaakt. Ze heeft namelijk een leuke baan, een geweldige vriend en een goed leven, dus dat ze dood wil kan dan toch geen probleem zijn? Het is het begin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  9.99
   
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Mont blanc

  Wanneer Laura bij een reorganisatie haar baan verliest, vraagt haar vriend Tim haar om in zijn bedrijf te komen werken. Zijn zakenpartner en boezemvriend Sander ziet dat echter helemaal niet zitten. Laura snapt zijn reactie niet zo goed, ze kan toch goed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15.00
   
 • Santa Montefiore boeken
  Santa Montefiore - De vrouwen van kasteel Deverill

  Op het ruige platteland van Ierland worden drie heel ­verschillende meisjes geboren: Kitty Deverill, de roodharige dochter van de kasteelheer van Deverill, Bridie Doyle, de dochter van de kokkin van het landgoed en Mable Deverill, Kitty’s flamboyante… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Rutger Bregman, Jesse Frederik boeken
  Rutger Bregman, Jesse Frederik - Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers

  Jesse Frederik en Rutger Bregman schrijven het Essay van de Maand van de Filosofie 2015 over terechte en onterechte ongelijkheid

  Hoe is het toch mogelijk dat de mensen waar we overduidelijk niet zonder kunnen - vuilnismannen, politieagenten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  4.95
   
 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 7 - Drama voor de camera

  Nikki en haar vriendinnen Zoey en Chloë staan op het punt BEROEMD te worden! Een populaire televisieshow gaat de meiden een maand lang filmen terwijl zij een liedje opnemen. Supercool! Maar DAG EN NACHT gevolgd worden door een camera is niet alleen maar leuk.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14.99
   
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie Effect

  Don Tillman is en Rosie Jarman zijn terug
  Als je hebt genoten van de internationale bestseller Het Rosie Project, dan mag je Het Rosie Effect niet missen!
  Don Tillman en Rosie Jarman zijn getrouwd en wonen in New York. Juist als Don wil vertellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14.95
   
 • Adriaan van Dis boeken
  Adriaan van Dis - Ik kom terug

  Na een lang leven van zwijgen en buitensluiten begint een moeder opeens te praten tegen haar zoon - aarzelende ontboezemingen over grensoverschrijdende liefde, verraad en drie oorlogen. Hij, een romanschrijver, mag haar biograaf worden, maar er is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Griet Op De Beeck boeken
  Griet Op De Beeck - Kom hier dat ik u kus

  Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen. Over kapotte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Wim Hof, Koen de Jong boeken
  Wim Hof, Koen de Jong - Koud kunstje

  Wim Hof (1959)is een bijzondere man. Al 20 x haalde hij het Guiness Book of Records, met extreme prestaties in de kou. Hij zwemt in water met temperaturen rond het vriespunt, dat is voor gewone mensen al binnen een minuut dodelijk. Waarom kan hij dat ? Wat is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16.95
   
 • Giulia Enders boeken
  Giulia Enders - De mooie voedselmachine. Alles over de darmen, een onderschat orgaan

  De charme van je darmen  Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.95
   
 • Ad van Liempt boeken
  Ad van Liempt - Liempt*Aan de Maliebaan

  De Maliebaan, kroonjuweel van Utrecht: een prachtige, brede laan van precies een kilometer lang, met aan beide kanten fraaie herenhuizen en stadspaleizen. Het is een van de meest geliefde plekken van Utrecht, maar ook een plek met een weerbarstige geschiedenis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18.95
   
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De lege stad

  De historische roman 'De lege stad' van schrijfster Simone van der Vlugt is een indrukwekkend boek dat zich afspeelt in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog.
  Op 14 mei 1940 wordt Rotterdam getroffen door het zwaarste bombardement dat Nederland heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Graeme Simsion boeken
  Graeme Simsion - Het Rosie Project

  'Spannend, nerdy, lief en grappig. Het Rosie Project wordt een wereldwijde hit.' NRC Handelsblad

  De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10.00
   
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Sorry !

  Grof, geestig, flauw, scherp, hilarisch, cynisch, pittig, ironisch, betweterig, fel of gevoelig? In zijn wekelijkse NRC-column neemt Youp sinds jaar en dag al onze dom- en dwaasheid op de hak. Met lef en humor stelt hij alles wat hem niet zint aan de kaak.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  8.95
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.