HEMA
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het 12 weken programma

  Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Gedumpt

  Met Gedumpt, het achtste deel in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney, is het weer lachen geblazen. Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven.

  Het zit Bram Botermans niet mee.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14.99
   
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Vraag niet waarom

  Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters en met 'Vraag niet waarom' heeft ze weer een ijzersterk psychologische thriller neergezet. Op het parkeerterrein van een Alkmaars winkelcentrum wordt een vrouw neergestoken. Niet lang… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee. Dat is nu voorbij. Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal. KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • John Green boeken
  John Green - Een weeffout in onze sterren

  De filmeditie Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14.95
   
 • Suzanne Vermeer boeken
  Suzanne Vermeer - Goudkust

  Ruim twee jaar geleden is Fleur voor de liefde naar Kroatië verhuisd. Nu Tibor haar ten huwelijk heeft gevraagd, is het sprookje compleet. Ze heeft haar drie beste vriendinnen Noa, Milou en Sanne uitgenodigd om alvast een paar dagen voor de bruiloft te komen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15.00
   
 • Rens Kroes boeken
  Rens Kroes - Powerfood

  Praktisch receptenboek van Rens Kroes

  In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. Zoals de talloze lezers van haar columns en blogs wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Becky Thomas, Monica Sweeney boeken
  Becky Thomas, Monica Sweeney - Magic loom bedeltjes!

  Versier je Loomarmbanden en kettingen met unieke bedeltjes! In dit boek vind je stap-voor-stapinstructies en kleurrijke foto's om met elastiekjes de mooiste bedeltjes en andere creaties te maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  4.99
   
 • Jill Mansell boeken
  Jill Mansell - Rozengeur en zonneschijn

  Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St. Carys. Ze heeft besloten niet meer aan een relatie te beginnen; dat wil ze niemand meer aandoen. Tot haar afgrijzen valt ze toch voor Josh Strachan, de nieuwe eigenaar van het chique hotel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Tatiana de Rosnay boeken
  Tatiana de Rosnay - Overspel

  Het boek Overspel vertelt het verhaal van Hélène, een vrouw met een overzichtelijk leven dat draait om haar man, haar kinderen en haar kleinkinderen. Ze is een voorbeeldige echtgenote, een perfecte vrouw, geen vrouw voor overspel. Tot ze op een zomerse dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15.00
   
 • Herman Koch boeken
  Herman Koch - Geachte heer M.

  In Geachte heer M. - het langverwachte nieuwe boek van Herman Koch - had de eens zo gevierde schrijver M. zijn grootste succes met een roman over de geruchtmakende verdwijning van Jan Landzaat. Deze leraar geschiedenis verdween na een korte affaire met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22.95
   
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - Veroordeeld

  Op haar eerste dag bij het politiekorps van Atlanta wordt Kate Murphy geconfronteerd met de pesterijen en vooroordelen van haar mannelijke collega s. Het is de slechtst mogelijke dag om te beginnen: een seriemoordenaar die het heeft voorzien op agenten heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • John McCann, Becky Thomas, Monica Sweeney boeken
  John McCann, Becky Thomas, Monica Sweeney - Magic loom xtreem!

  25 bijzondere ontwerpen voor de ervaren Loomer!
  Til jouw loomkunsten naar het hoogste niveau met deze 25 nieuwe, uitdagende ontwerpen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  4.99
   
 • David Baldacci boeken
  David Baldacci - Doelwit

  Als de president van de Verenigde Staten een levensgevaarlijke, onmogelijke en allesbepalende opdracht heeft, tot wie richt hij zich dan? Will Robie en Jessica Reel zijn terug! Hij weet dat het een hachelijke, zeer risicovolle opdracht is. Op zijn bevel kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Amber Albarda boeken
  Amber Albarda - Gezond bakken

  Bakboek van Amber Albarda

  In navolging van haar twee eerdere kookboeken komt Amber ditmaal met een receptenboek vol heerlijke baksels: Gezond bakken. Zoete en hartige lekkernijen waar het hele gezin van kan genieten, zonder suiker, tarwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Stephen King boeken
  Stephen King - Mr. Mercedes

  Stephen King

  Mr. Mercedes


  Op een ijskoude vroege ochtend staan honderden wanhopige werklozen in de rij voor een banenbeurs. Zonder waarschuwing raast een eenzame bestuurder in een gestolen Mercedes dwars door de menigte; acht mensen worden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Blue curacao

  Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd...

  De romantische huwelijksreis van Hannah en Koen naar Curaçao wordt ruw verstoord als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  5.00
   
 • Anna Enquist boeken
  Anna Enquist - Kwartet

  Dit verhaal is gesitueerd in een nabije toekomst. Een toekomst die ons lijkt te beroven van onze laatste culturele en maatschappelijke illusies. Plaats van handeling is het centrum van de hoofdstad, rond het grote water nabij het gloednieuwe gerechtsgebouw en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Michael Pilarczyk boeken
  Michael Pilarczyk - Dansen in de hemel

  DANSEN IN DE HEMEL MICHAEL PILARCZYK DANSEN IN DE HEMEL is het aangrijpende verhaal over twee mensen die worstelen met liefde en dood in een decor van glamour, geldwolven en grootheidswaan. Een actuele roman over verlangen, geld, geluk en echte liefde. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Elizabeth M. Kollmar boeken
  Elizabeth M. Kollmar - Hooked on band it!

  Loomen zonder loom! De elfjarige auteur Elizabeth M. Kollmar geeft in Hooked on Band-it! een heel nieuwe dimensie aan de elastiekjesrage: rubberband sieraden gemaakt met een dubbelzijdige haaknaald. Ofwel, loomen zonder dat er een loom aan te pas komt. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  6.99
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar