HEMA
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het 12 weken programma

  Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Nicci French boeken
  Nicci French - Donderdagskinderen

  Donderdagskinderen is het vierde deel in de Frieda Klein-serie van Nicci French. Wanneer een oud schoolvriendin bij Frieda aanklopt omdat de problemen met haar onhandelbare dochter haar boven het hoofd groeien, besluit Frieda haar te helpen. De gesprekken die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Per Petterson boeken
  Per Petterson - Twee wegen

  Twee mannen komen elkaar tegen op een brug. Er volgt een ongemakkelijk gesprek: Tommy en Jim waren vroeger vrienden, maar hebben elkaar al vijfendertig jaar niet meer gezien. Door deze toevallige ontmoeting komen veel herinneringen uit hun jeugd boven, toen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - De kraamhulp

  Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam. Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Pieter Steinz boeken
  Pieter Steinz - Made in Europe

  De Griekse tragedie, de Russische roman, de Italiaanse cinema en de Duitse Romantiek; Bach, Monty Python, Chanel en Brancusi - Europa is meer dan crisis in de eurozone en regelzucht vanuit Brussel. Wat bindt Europa werkelijk? Welke culturele verworvenheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34.95
   
 • Pinkeltje in de Efteling

  Pinkeltje is terug!
  Nadat hij eerder al avonturen beleefde in onder meer Madurodam en Artis, belandt Pinkeltje nu in de Efteling. Hij heeft geen idee waar hij terecht is gekomen, maar gelukkig wordt hij gered door meneer Raaf, die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  9.99
   
 • Sylvia Day boeken
  Sylvia Day - Gesloten hart

  Isabel Pelham en Gerard Faulkner vormen het meest schaamteloze en besproken echtpaar van Londen en zijn aan elkaar gewaagd in hun lusten, minnaars en minnaressen, scherpe verstand, provocatieve reputaties en hun weigering om verliefd te worden op elkaar. Hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15.00
   
 • Simon de Waal, A.C. Baantjer boeken
  Simon de Waal, A.C. Baantjer - Een tien met een griffel

  Rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob krijgen een ingewikkelde zaak voor hun kiezen als een jonge vrouw vermoord wordt aangetroffen in een woning in Amsterdam. Niet veel later wordt op een verlaten terrein de eigenaar van de woning, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  9.95
   
 • Gerard Aalders boeken
  Gerard Aalders - Niets was wat het leek

  In 1936 haalde Nederland prins Bernhard, de verloofde van prinses Juliana, binnen als een godenzoon. De mythevorming rond deze bespiegelende, sportieve en in cultuur geïnteresseerde jongeman begon direct. De Tweede Wereldoorlog bracht Bernhard nieuwe faam en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • Terry Hayes boeken
  Terry Hayes - Ik ben Pelgrim

  Pelgrim is de codenaam van een man die niet bestaat. De geadopteerde zoon die uitgroeide tot een van de beste spionnen. De regisseur van een uiterst geheime eenheid binnen de Amerikaanse spionagedienst. Een man die, voordat hij van de aardbodem verdween, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Corine Hartman boeken
  Corine Hartman - Bloedlijn

  Scan de auteursnaam met de Layar-app en maak kans op een GRATIS exemplaar van Zielloos Deel 1 van de serie psychologische thrillers rondom Jessica Haider. Genomineerd voor de Gouden Strop 2013! Winnaar Crimezone Thriller Award voor Beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  5.00
   
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Helder

  Glenn Helder (1968) had met zijn talent een gouden toekomst. Dat talent bracht hem tot het Nederlands elftal. Als voetballer van Arsenal en Benfica verdiende hij een fortuin, maar dat verdween in een bodemloze put. Nooit zal hij zijn schulden kunnen aflossen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • John Eliot Gardiner boeken
  John Eliot Gardiner - Bach

  John Eliot Gardiner groeide letterlijk op onder een van de twee schilderijen die er van Johann Sebastian Bach bekend zijn: het hing in zijn ouderlijk huis. Geen wonder dat juist die componist hem is blijven fascineren. Gardiner heeft als dirigent talloze malen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  49.90
   
 • Rutger van den Broek boeken
  Rutger van den Broek - Rutger bakt

  Rutger Bakt 70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland Rutger van den Broek Verdeeld over vijf hoofdstukken - gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood - biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29.95
   
 • Midas Dekkers boeken
  Midas Dekkers - De kleine verlossing of de lust van ontlasten

  Vergeleken bij alle aandacht voor koken en eten steekt die voor spijsverteren en poepen schril af. Net alsof al wat naar binnen gaat er nooit meer uit komt. Poep bevindt zich in het verdomhoekje waar eerder de seks huisde. Grootste obstakel bij praten over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21.99
   
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Ripper

  Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koestert een grote liefde voor de mensen om zich heen, in het bijzonder voor twee mannen: kunstliefhebber en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • Isa Hoes boeken
  Isa Hoes - Toen ik je zag

  Het verhaal over leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden. Isa Hoes Toen ik je zag Mijn leven met Antonie Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Voetbalvrouwen

  Voetbalvrouw Michelle gaat mee op trainingskamp naar Gran Canaria. Maar wat een gezellige week belooft te worden, eindigt in een nachtmerrie. Voetbalclub dks - Door Kracht Sterker - speelt voor het eerst in zijn bestaan in het betaald voetbal. Richard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  7.50
   
 • Joel Dicker boeken
  Joel Dicker - De waarheid over de zaak Harry Quebert

  New York, voorjaar 2008. De jonge auteur Marcus Goldman lijdt aan een writer s block, en dat terwijl de deadline van zijn uitgever nadert. Dan wordt in de tuin van zijn mentor, sterauteur Harry Quebert, het lichaam gevonden van Nola Kellergan, die ruim dertig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • Solomon Northup boeken
  Solomon Northup - 12 Jaar slaaf

  'Ik was stomverbaasd dat ik nog nooit van dit boek had gehoord. Voor mij is het even belangrijk als het dagboek van Anne Frank.' - Steve McQueen Solomon Northup, in 1808 als vrij man geboren in New York, wordt in 1841 ontvoerd en in het Zuiden verkocht als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar