HEMA
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het 12 weken programma

  Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Marc-Marie Huijbregts boeken
  Marc-Marie Huijbregts - In stukjes

  Voor 'In stukjes' kijkt Marc-Marie Huijbregts in de spiegel. Zo ontstaat een eerlijk, bij vlagen hilarisch en aangrijpend zelfportret - vol zelfspot, maar ook vol pesterige humor.

  'Ik was geen man, ik was geen vrouw, ik was niet knap, ik was klein,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14.99
   
 • Rachel Russell boeken
  Rachel Russell - Hopeloos verliefd

  De serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell is razend populair onder meisjes en staat steevast hoog in de Nederlandse bestsellerlijst. Wereldwijd zijn er al 13 miljoen exemplaren verkocht. Hopeloos verliefd is het zesde deel in de succesvolle serie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14.99
   
 • Griet Op De Beeck boeken
  Griet Op De Beeck - Kom hier dat ik u kus

  Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen. Over kapotte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MeerMonster

  Wat zit daar in de emmer zalm die Pa meebracht? Volgens opa weerwolf is het een Selkie, een wezentje uit Schotland. Het moet zo snel mogelijk terug, anders kan het niet overleven. Dolfje gaat samen met Timmie, Pa en Leo naar Schotland om zijn nieuwe vriendje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15.99
   
 • Annegreet van Bergen boeken
  Annegreet van Bergen - Gouden jaren

  'In 1952 deelde ik een stofzuiger met mijn schoonmoeder.' 'In 1961 zond de televisie 24 uur uit - per week.' 'In 1965 moesten we naar de buren om te bellen.' Gouden jaren vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

  Als je dacht dat de boomhut niet nóg hoger kon, dan heb je het goed mis! De boomhut is uitgebreid met maar liefst dertien gloednieuwe verdiepingen. Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen! Spring op de hoogste trampoline… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12.50
   
 • Sander Koenen, Peter van Uhm boeken
  Sander Koenen, Peter van Uhm - Ik koos het wapen

  Op 17 april 2008 werd Peter van Uhm geïnstalleerd als commandant der strijdkrachten. De volgende dag, zijn eerste werkdag als hoogste militair van Nederland, sneuvelde zijn zoon Dennis bij een aanslag in Afghanistan. Ondanks de bizarre omstandigheden bleef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - De zoon

  De uitgever heeft voor deze uitgave geen omschrijving aangeleverd. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (E-book, ISBN 9789023486145):

  Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • Wouter Laumans, Marijn Schrijver boeken
  Wouter Laumans, Marijn Schrijver - Mocromaffia

  'IEDEREEN IN DIT CONFLICT WORDT GELIQUIDEERD' GELD, AMBITIE, HOOGMOED EN VERRAAD IN DE ONDERWERELD Een paar jaar geleden trokken ze gezamenlijk door het land om juweliers te beroven, nu vermoorden ze elkaar met zware wapens in de strijd om cocaïnemiljoenen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.50
   
 • Yotam Ottolenghi boeken
  Yotam Ottolenghi - Plenty more

  Met Plenty More schotelt Yotam Ottolenghi ons 120 nieuwe, inspirerende vegetarische gerechten voor om bij te watertanden. De opvolger van de immens populaire bestseller Plenty is weer een feest van intense smaken, verrassende kruiden en verse ingrediënten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29.95
   
 • Kader Abdolah boeken
  Kader Abdolah - Papegaai vloog over de IJssel

  In een paar oer-Hollandse protestantse dorpen langs de rivier de IJssel komen voor het eerst vreemdelingen wonen. Ze beginnen aan een nieuw bestaan in een nieuw land. Het duurt niet lang totdat de rivier, de IJsselbrug en de pont deel uitmaken van hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - De slaven van Socorro

  Na hun eerdere avonturen, zijn Hal en zijn broederband de Reigers weer veilig terug in Skandia. Nu de piraat Zavac verslagen is en hun eer gered, kunnen de Reigers zich concentreren op een nieuwe vijand: Tursgud, de leider van de Haaien-broederband. Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16.95
   
 • Baptist de Pape boeken
  Baptist de Pape - The power of the heart

  The Power of the Heart. Laat je hart je gids zijn van Baptist de Pape The Power of the Heart brengt de kracht, de wijsheid, de liefde en de intelligentie van ons hart op een volkomen vernieuwende wijze onder de aandacht. Wat hebben Paulo Coelho, Isabel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Paulo Coelho boeken
  Paulo Coelho - Overspel

  Genève 2013. Linda, een vrouw van eenendertig, begint de sleur en voorspelbaarheid van haar dagelijks leven als een probleem te ervaren. In de ogen van anderen heeft ze het echter helemaal voor elkaar: een goed huwelijk, een man die van haar houdt, lieve en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees op de planken

  'De maatschappij, dat ben jij,' zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek bij een bejaardentehuis, om de oude mensen voor te lezen, met ze te wandelen en te praten... Helaas houden de bejaarden helemaal niet van wandelen en lezen doen ze liever zelf.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13.99
   
 • Michaela DePrince, Elaine DePrince boeken
  Michaela DePrince, Elaine DePrince - Ze noemden me duivelskind

  Een inspirerend levensverhaal over moed, doorzettingsvermogen en het najagen van dromen. Michaela DePrince werd in 1995 geboren in het door een bloedige burgeroorlog geteisterde Sierra Leone. Als haar vader door rebellen wordt vermoord en haar moeder aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.50
   
 • Agatha Christie, Sophie Hannah boeken
  Agatha Christie, Sophie Hannah - De monogram moorden

  Jaar na jaar overtrof AGATHA CHRISTIE zichzelf met haar inventieve detectives die door miljoenen lezers ter wereld werden verslonden. The Queen of Crime overleed in 1976, maar Poirot leeft voort! Bestsellerauteur Sophie Hannah kruipt in de huid van Christie en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Dummie de mummie en de gouden scarabee

  ‘Maashi! Maashi! Is ghrote nieuws! Film van mij en Ghoos en Klaas komt in bioscoop, dan word ik ghelemaal beroemd!’

  Als Goos op een dag een mummie in zijn bed vindt, staat zijn leven volledig op zijn kop. Samen met dummie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10.00
   
 • Nicci Gerrard boeken
  Nicci Gerrard - Huis van herinneringen

  Eleanors kinderen vinden het de hoogste tijd dat hun halfblinde, vierennegentig jaar oude moeder naar een verzorgingshuis gaat. Eleanor stemt daarmee in, maar staat erop haar bezittingen zelf uit te zoeken, in plaats van die taak aan de familie over te laten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.