HEMA
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het 12 weken programma

  Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Per Petterson boeken
  Per Petterson - Twee wegen

  Twee mannen komen elkaar tegen op een brug. Er volgt een ongemakkelijk gesprek: Tommy en Jim waren vroeger vrienden, maar hebben elkaar al vijfendertig jaar niet meer gezien. Door deze toevallige ontmoeting komen veel herinneringen uit hun jeugd boven, toen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Esther Verhoef boeken
  Esther Verhoef - De kraamhulp

  Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamverzorgster. De baby is lief en gezond, maar Didi's herstel gaat langzaam. Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Simon de Waal, A.C. Baantjer boeken
  Simon de Waal, A.C. Baantjer - Een tien met een griffel

  Rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob krijgen een ingewikkelde zaak voor hun kiezen als een jonge vrouw vermoord wordt aangetroffen in een woning in Amsterdam. Niet veel later wordt op een verlaten terrein de eigenaar van de woning, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  9.95
   
 • Pieter Steinz boeken
  Pieter Steinz - Made in Europe

  De Griekse tragedie, de Russische roman, de Italiaanse cinema en de Duitse Romantiek; Bach, Monty Python, Chanel en Brancusi - Europa is meer dan crisis in de eurozone en regelzucht vanuit Brussel. Wat bindt Europa werkelijk? Welke culturele verworvenheden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  34.95
   
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - Helder

  Glenn Helder (1968) had met zijn talent een gouden toekomst. Dat talent bracht hem tot het Nederlands elftal. Als voetballer van Arsenal en Benfica verdiende hij een fortuin, maar dat verdween in een bodemloze put. Nooit zal hij zijn schulden kunnen aflossen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Joke J. Hermsen boeken
  Joke J. Hermsen - Kairos

  In Stil de tijd noemde Joke J. Hermsen stilte, rust, traagheid en verveling voorwaarden voor werkelijke creativiteit en helder nadenken. Zij pleitte voor niets minder dan een langzame toekomst. Maar wat gebeurt er na de rust? Welke nieuwe denkrichting moet er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Midas Dekkers boeken
  Midas Dekkers - De kleine verlossing of de lust van ontlasten

  Vergeleken bij alle aandacht voor koken en eten steekt die voor spijsverteren en poepen schril af. Net alsof al wat naar binnen gaat er nooit meer uit komt. Poep bevindt zich in het verdomhoekje waar eerder de seks huisde. Grootste obstakel bij praten over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21.99
   
 • Rutger van den Broek boeken
  Rutger van den Broek - Rutger bakt

  Rutger Bakt 70 heerlijke bakrecepten van de beste thuisbakker van Nederland Rutger van den Broek Verdeeld over vijf hoofdstukken - gebak en taart, koekjes, cakes, high tea en brood - biedt Rutger Bakt 70 heerlijke recepten van de beste thuisbakker van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29.95
   
 • Solomon Northup boeken
  Solomon Northup - 12 Jaar slaaf

  'Ik was stomverbaasd dat ik nog nooit van dit boek had gehoord. Voor mij is het even belangrijk als het dagboek van Anne Frank.' - Steve McQueen Solomon Northup, in 1808 als vrij man geboren in New York, wordt in 1841 ontvoerd en in het Zuiden verkocht als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Terry Hayes boeken
  Terry Hayes - Ik ben Pelgrim

  Pelgrim is de codenaam van een man die niet bestaat. De geadopteerde zoon die uitgroeide tot een van de beste spionnen. De regisseur van een uiterst geheime eenheid binnen de Amerikaanse spionagedienst. Een man die, voordat hij van de aardbodem verdween, het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Loes den Hollander boeken
  Loes den Hollander - Schijnvertoon

  Een aanrijding Een misverstand Een moord Dat gebeurt, en daar zijn altijd mensen bij betrokken, soms onschuldig, soms medeverantwoordelijk. Vaak schuldig. Schuld hebben betekent de kans lopen om gestraft te worden, tenzij je het slim hebt aangepakt. En mits… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Isabel Allende boeken
  Isabel Allende - Ripper

  Indiana Jackson is een eigenzinnige alleenstaande moeder in het hedendaagse hippe San Francisco. Ze verdient de kost met aromatherapieën en massage en koestert een grote liefde voor de mensen om zich heen, in het bijzonder voor twee mannen: kunstliefhebber en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • Isa Hoes boeken
  Isa Hoes - Toen ik je zag

  Het verhaal over leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden. Isa Hoes Toen ik je zag Mijn leven met Antonie Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Pinkeltje in de Efteling

  Pinkeltje is terug!
  Nadat hij eerder al avonturen beleefde in onder meer Madurodam en Artis, belandt Pinkeltje nu in de Efteling. Hij heeft geen idee waar hij terecht is gekomen, maar gelukkig wordt hij gered door meneer Raaf, die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  9.99
   
 • Hugo Borst boeken
  Hugo Borst - O, Louis

  Schrijver, sportjournalist, radio- en televisiemaker Hugo Borst heeft al vijfendertig jaar een haat-liefdeverhouding met Louis van Gaal. Hoe komt het dat die oud-middenvelder van Sparta hem sinds zijn zestiende zo bezighoudt? In O, Louis waagt hij zich aan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Linda van Rijn boeken
  Linda van Rijn - Voetbalvrouwen

  Voetbalvrouw Michelle gaat mee op trainingskamp naar Gran Canaria. Maar wat een gezellige week belooft te worden, eindigt in een nachtmerrie. Voetbalclub dks - Door Kracht Sterker - speelt voor het eerst in zijn bestaan in het betaald voetbal. Richard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  7.50
   
 • Joel Dicker boeken
  Joel Dicker - De waarheid over de zaak Harry Quebert

  New York, voorjaar 2008. De jonge auteur Marcus Goldman lijdt aan een writer s block, en dat terwijl de deadline van zijn uitgever nadert. Dan wordt in de tuin van zijn mentor, sterauteur Harry Quebert, het lichaam gevonden van Nola Kellergan, die ruim dertig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • Veronica Roth boeken
  Veronica Roth - Divergent 3 Samensmelting

  Wat als je hele wereld een leugen was?
  Wat als een enkele keuze alles veranderde?
  Wat als liefde en loyaliteit je dingen liet doen die je nooit verwacht had?

  Veronica Roth’s Divergent-trilogie begon met Inwijding… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Naoki Higashida boeken
  Naoki Higashida - Waarom ik soms op en neer spring

  Het is vrij moeilijk om het gedrag en de belevingswereld van een autist te begrijpen. In 'Waarom ik soms op en neer spring' geeft Naoki Higashida antwoord op de vragen die iedereen zich altijd bij autisme stelt. Naoki was dertien toen hij dit boek schreef. Dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.95
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar