HEMA
 • Asja Tsachigova boeken
  Asja Tsachigova - Het 12 weken programma

  Asja Tsachigova is voedingsdeskundige en wellnesscoach en de ontwikkelaar van de wetenschappelijk bewezen succesformule De Levensstijl Methode. Deze methode, gericht op het herstellen van de spijsvertering en de stofwisseling, is uniek, omdat zij alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Giulia Enders boeken
  Giulia Enders - De mooie voedselmachine

  De charme van je darmen  Als je lekker in je vel wilt zitten, gezond oud wilt worden en gelukkiger wilt leven, moet je goed voor je darmen zorgen. Die zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Een verkeerde balans in je darmflora kan zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.95
   
 • David Baldacci boeken
  David Baldacci - De ontsnapping

  Wanneer een zwaar stormfront over de staat Kansas trekt, valt in Leavenworth, een van de zwaarst beveiligde militaire gevangenissen in de Verenigde Staten, de stroom uit. De situatie verergert aanzienlijk wanneer ook de back-upgenerator de geest geeft en alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Lars Kepler boeken
  Lars Kepler - Stalker

  Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je Zweden is in de ban van een seriemoordenaar die zijn slachtoffers eerst filmt vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en de opname vervolgens op YouTube plaatst. Enkele dagen later wordt degene die gefilmd is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.90
   
 • Tess Gerritsen boeken
  Tess Gerritsen - Sterf twee keer

  'TESS GERRITSEN OVERTUIGT.' ALGEMEEN DAGBLAD Rechercheur Jane Rizzoli reist af naar Afrika om een macabere moord te onderzoeken. Terwijl patholoog-anatoom Maura Isles zich buigt over het toegetakelde lichaam van de man, zoekt Jane uit of er een verband… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Bram Moszkowicz boeken
  Bram Moszkowicz - Maffiamaat

  Over een advocaat die zijn baan verliest en vervolgens wordt wat hij nooit heeft willen zijn. 'Benjamin Mendel ligt rokend op een kingsize bed in een hotelkamer te 's-Hertogenbosch. Hij luistert naar de radio. Om er zeker van te zijn dat hij zijn eigen naam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Annegreet van Bergen boeken
  Annegreet van Bergen - Gouden jaren

  'In 1952 deelde ik een stofzuiger met mijn schoonmoeder.' 'In 1961 zond de televisie 24 uur uit - per week.' 'In 1965 moesten we naar de buren om te bellen.' Gouden jaren vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Youp van 't Hek boeken
  Youp van 't Hek - Sorry!

  Grof, geestig, flauw, scherp, hilarisch, cynisch, pittig, ironisch, betweterig, fel of gevoelig? In zijn wekelijkse NRC-column neemt Youp sinds jaar en dag al onze dom- en dwaasheid op de hak. Met lef en humor stelt hij alles wat hem niet zint aan de kaak.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  8.95
   
 • Humberto Tan boeken
  Humberto Tan - Humberto Tan presenteert Let's dance

  Iedereen kent Humberto Tan als de bevlogen en charismatische presentator van RTL Late Night , de meest aansprekende talkshow van het moment. In Let's Dance - Mijn Dance Classics vertelt de winnaar van de Zilveren Televisiester 2014 over zijn familie, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29.95
   
 • Jamie Oliver boeken
  Jamie Oliver - Jamie's comfort food

  Na Jamie in 15 minuten en Jamie in 30 minuten komt de Britse chef-kok Jamie Oliver nu met het kookboek Jamie's comfort food. Comfort food staatvoor ultiem genieten. Het gaat over eten dat herinneringen ophaalt, waar je je goed door voelt, waar je vrolijk van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29.99
   
 • John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol boeken
  John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol - Het afzien van 2014

  Het jaar kan pas afgesloten worden als Het afzien van 2014 is verschenen. Alle hoogte- en dieptepunten behandeld door de twee lichtgeschapen cartoonvogeltjes.

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
  9.95
   
 • John Grisham boeken
  John Grisham - Dilemma

  Grisham heeft een nieuwe held. En ze zit vol verrassingen... Als de jonge advocate Samantha Kofer haar baan verliest, moet ze na werkweken van honderd uur met een partnerschap in het vooruitzicht een baan te accepteren bij een klein pro-Deokantoor. Vanuit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Erik Scherder boeken
  Erik Scherder - Laat je hersenen niet zitten

  Lichaamsbeweging houdt niet alleen ons lijf maar ook ons brein in conditie. Dat blijkt steeds duidelijker uit wetenschappelijk onderzoek. Beweging baat het brein, en daarmee de gezondheid, van de wieg tot het graf. Als kinderen sporten worden ze slimmer, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.99
   
 • Griet Op De Beeck boeken
  Griet Op De Beeck - Kom hier dat ik u kus

  Kom hier dat ik u kus is een roman over Mona, als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Een verhaal over waarom we worden wie we zijn, geschreven met humor, scherpte en veel schaamteloze eerlijkheid. Over ouders en kinderen. Over kapotte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
 • Sylvia Day boeken
  Sylvia Day - Bezeten van jou

  Gideon noemt me zijn engel, maar hij is het wonder in mijn leven. Mijn prachtige, gehavende strijder vastberaden mijn demonen te verslaan, terwijl hij die van zichzelf negeert. De geloften die we aflegden, zouden ons meer dan alleen fysiek met elkaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15.00
   
 • Het grote dilemma op dinsdag boek

  Dilemma op Dinsdag is ontstaan toen zes vrienden zich verveelden op een verjaardag. Na uren te hebben gediscussieerd over onmogelijke dilemma's, besloten ze om een Facebookpagina op te starten zodat ze hun directe vrienden de dilemma's ook konden voorleggen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12.50
   
 • Herman Pleij boeken
  Herman Pleij - Moet kunnen

  Jarenlang waren vier Amsterdamse wereldmusea wegens verbouwing gesloten. Dat vond iedereen stom. Maar niemand kon er iets aan doen - 'daar ga ik niet over' is al eeuwenlang het motto van de BV Nederland. En ze zijn toch weer open? Nou dan. Toch is Nederland… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17.95
   
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Die van die van u

  Een verrassende nieuwe kijk op het werk van Annie M.G. Schmidt, gekozen en gepresenteerd aan de vooravond van het zeventigjarig bestaan van Uitgeverij Van Oorschot in 2015. In 'Die van die van u' is voor de eerste keer geen onderscheid gemaakt tussen Schmidts… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24.90
   
 • Adriaan van Dis boeken
  Adriaan van Dis - Ik kom terug

  Na een lang leven van zwijgen en buitensluiten begint een moeder opeens te praten tegen haar zoon - aarzelende ontboezemingen over grensoverschrijdende liefde, verraad en drie oorlogen. Hij, een romanschrijver, mag haar biograaf worden, maar er is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.99
   
 • Michel van Egmond boeken
  Michel van Egmond - Kieft

  Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.

  Dat is nu voorbij.

  Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal.

  KIEFT is het verslag van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19.95
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.