HEMA
Sorteren op:  
 • Estrella Meijs, Ellen Steffens boeken
  Estrella Meijs, Ellen Steffens - Die baan is voor mij!

  Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aan dat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt… (Harde kaft)

  lees verder
  14.95
   
 • Joost Veldman boeken
  Joost Veldman - Doe je droombaan!

  Joost Veldman liep een jaar lang mee met bijna tweehonderd mensen die hun droombaan doen. Van archeoloog tot zanger en van vuilnisman tot directeur. Wat zijn de geheimen van deze mensen? Waarom doen zij wel hun droombaan? Wat zijn hun drijfveren en passies?… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.99
   
 • Dorien Waasdorp-Slotboom, Gert-Jan Waasdorp boeken
  Dorien Waasdorp-Slotboom, Gert-Jan Waasdorp - Hoe vind ik een baan

  Wij gaan je helpen om in 2014 die baan te vinden die je altijd al zocht!Het zoeken naar een baan gaat gemakkelijker als je weet waar je je vacatures kunt vinden. In de praktijk vind je maar een klein gedeelte van de voor jou passende vacatures. De kans op… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Beate Westphal boeken
  Beate Westphal - Ontdek uw perfecte job

  De praktische handleiding waarmee u uw talenten, vaardigheden en voorkeuren analyseert en zo uw droombaan kunt vinden De perfecte baan bestaat wel! Sleept u zich 's morgens vaak lusteloos naar uw werk? Hebt u een 'goed genoeg' baantje, maar droomt u stiekem… (Zachte kaft)

  lees verder
  16.95
   
 • Joyce Lain Kennedy boeken
  Joyce Lain Kennedy - De kleine Sollicitatiegesprekken voor Dummies

  Kom zelfverzekerd over en haal die baan binnen.Gieren de zenuwen door je lijf bij een sollicitatiegesprek? Heb je moeite jezelf een goede houding te geven? Ontspan je! Deze handleiding staat boordevol nuttige tips en voorbeelden. Je leest hier hoe je van je… (Zachte kaft)

  lees verder
  8.95
   
 • Els Ackerman boeken
  Els Ackerman - intermediair Loopbaanplanning

  Je bent toe aan een nieuwe baan, maar hoe plan je dat? Hoe vind je een carrière die echt bij jou past? Loopbaanplanning helpt jou in die zoektocht en zorgt met behulp van nuttige tips, handige oefeningen en verhelderende voorbeelden uit de praktijk voor een… (Zachte kaft)

  lees verder
  15.99
   
 • Aaltje Vincent boeken
  Aaltje Vincent - Het grote sollicitatiewerkboek

  Verover stap-voor-stap je nieuwe werk met Het grote sollicitatiewerkboek! Solliciteren anno nu is een strijd op topniveau die u met vele anderen aangaat. Sollicitatiegoeroe Aaltje Vincent begeleidt u tijdens dit proces aan de hand van theorie, checklists,… (Harde kaft)

  lees verder
  17.99
   
 • Ceri Roderick, Stephan Lucks boeken
  Ceri Roderick, Stephan Lucks - Het juiste antwoord op moeilijke sollicitatievragen

  Leer competentiegerichte vragen succesvol te beantwoorden en maak een overtuigende indruk 'Beschrijft u eens een situatie waarin u een krappe deadline moest halen. Hoe ging u te werk?' Tijdens het sollicitatiegesprek wil iedere werkgever natuurlijk zo goed… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Huub van Zwieten boeken
  Huub van Zwieten - Een onweerstaanbaar CV

  Je cv als persoonlijke zaakwaarnemer die laat zien hoe bijzonder je bent. Want met een cv dat bij je past, kun je de arbeidsmarkt met rechte schouders tegemoet treden. En dan vind je de baan die bij je past. Dit boek is al jaren een grote hulp voor iedereen… (Zachte kaft)

  lees verder
  15.99
   
 • J.J.R. van Minden boeken
  J.J.R. van Minden - Alles over assessment centers

  Assessment tests worden niet meer alleen voor zware functies ingezet; inmiddels zijn ze in drie van de vier sollicitatieprocedures te vinden.Momenteel al helemaal: met een groter aanbod sollicitanten willen werkgevers zeker zijn dat ze de besten eruit pikken.… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.50
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.