HEMA
Sorteren op:  
 • Joshua Waldman boeken
  Joshua Waldman - Een baan vinden met social media voor Dummies

  Een baan vinden met social media voor Dummies (Zachte kaft)

  lees verder
  20.95
   
 • Marie Anne Borst-van der Pas boeken
  Marie Anne Borst-van der Pas - Hoera! Ik heb een nieuwe baan

  Dit boek is speciaal voor jou geschreven. Het bevat alle praktische informatie voor een goede start bij je nieuwe werkgever. Je kunt het als leidraad en naslagwerk gebruiken voor en tijdens je nieuwe baan.Het boek bestaat uit drie verschillende onderdelen: een… (Zachte kaft)

  lees verder
  12.50
   
 • Karin Alfenaar, Marijke Heezen boeken
  Karin Alfenaar, Marijke Heezen - Ik switch!

  Vrouwen van veertig en ouder: misschien hebben ze hun sporen al verdiend en een mooie carrière op poten gezet. Misschien hebben ze een minder ambitieuze loopbaan achter de rug en waren daar tot dusver tevreden mee. Maar de laatste tijd kriebelt het en zijn er… (Zachte kaft)

  lees verder
  18.99
   
 • Els Ackerman boeken
  Els Ackerman - Loopbaanplanning

  Je bent toe aan een nieuwe baan, maar hoe plan je dat? Hoe vind je een carrière die echt bij jou past? Loopbaanplanning helpt jou in die zoektocht en zorgt met behulp van nuttige tips, handige oefeningen en verhelderende voorbeelden uit de praktijk voor een… (Zachte kaft)

  lees verder
  15.99
   
 • William Poundstone boeken
  William Poundstone - Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?

  Je krimpt tot een grootte van een dubbeltje en wordt in een blender gegooid. De blender zal binnen een minuut worden aangezet. Wat doet je? Je zet een glas met water op een grammofoon en geleidelijk begint die steeds sneller te draaien. Wat gebeurt er als… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.99
   
 • Estrella Meijs, Ellen Steffens boeken
  Estrella Meijs, Ellen Steffens - Die baan is voor mij!

  Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aan dat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt… (Harde kaft)

  lees verder
  14.95
   
 • Jack J.R. van Minden boeken
  Jack J.R. van Minden - Alles over sollicitatiegesprekken

  Bereid u voor en sla uw slag! Alles over sollicitatiegesprekken, de volledig herziene editie van Alles over selectie - gesprekken, is beknopter en tot de kern teruggebracht. Een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat u moet weten over… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.90
   
 • J.J.R. van Minden boeken
  J.J.R. van Minden - Alles over management tests

  De ultieme training voor selectieprocedures! Ambitieuze managers blijven zich ontwikkelen. Er is altijd een stap hoger te zetten op de carrièreladder. Om te bepalen of u uit het juiste hout gesneden bent voor die nieuwe of hogere managementfunctie of… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Huub van Zwieten boeken
  Huub van Zwieten - Een onweerstaanbaar cv

  Je cv als persoonlijke zaakwaarnemer die laat zien hoe bijzonder je bent. Want met een cv dat bij je past, kun je de arbeidsmarkt met rechte schouders tegemoet treden. En dan vind je de baan die bij je past. Dit boek is al jaren een grote hulp voor iedereen… (Zachte kaft)

  lees verder
  15.99
   
 • Joost Veldman boeken
  Joost Veldman - Doe je droombaan!

  Joost Veldman liep een jaar lang mee met bijna tweehonderd mensen die hun droombaan doen. Van archeoloog tot zanger en van vuilnisman tot directeur. Wat zijn de geheimen van deze mensen? Waarom doen zij wel hun droombaan? Wat zijn hun drijfveren en passies?… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.99
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.