HEMA
Sorteren op:  
 • William Poundstone boeken
  William Poundstone - Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?

  Je krimpt tot een grootte van een dubbeltje en wordt in een blender gegooid. De blender zal binnen een minuut worden aangezet. Wat doet je? Je zet een glas met water op een grammofoon en geleidelijk begint die steeds sneller te draaien. Wat gebeurt er als… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.99
   
 • Joost Veldman boeken
  Joost Veldman - Doe je droombaan!

  Joost Veldman liep een jaar lang mee met bijna tweehonderd mensen die hun droombaan doen. Van archeoloog tot zanger en van vuilnisman tot directeur. Wat zijn de geheimen van deze mensen? Waarom doen zij wel hun droombaan? Wat zijn hun drijfveren en passies?… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.99
   
 • Estrella Meijs, Ellen Steffens boeken
  Estrella Meijs, Ellen Steffens - Die baan is voor mij!

  Succesvol solliciteren begint bij een goede voorbereiding. Onderzoek toont aan dat 70% van de mensen slecht voorbereid solliciteert. Je vergroot je kansen dus aanzienlijk door je wel goed voor te bereiden en de juiste acties te ondernemen. Dit boek behandelt… (Harde kaft)

  lees verder
  14.95
   
 • Dorien Waasdorp-Slotboom, Geert-Jan Waasdorp boeken
  Dorien Waasdorp-Slotboom, Geert-Jan Waasdorp - Hoe vind ik een baan in 2014?

  Wij gaan je helpen om in 2014 die baan te vinden die je altijd al zocht!Het zoeken naar een baan gaat gemakkelijker als je weet waar je je vacatures kunt vinden. In de praktijk vind je maar een klein gedeelte van de voor jou passende vacatures. De kans op… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Kees Cohen boeken
  Kees Cohen - Handboek hedendaags solliciteren

  Solliciteren doe je je hele leven, zorg dat je er goed in bent'. Het handboek hedendaags solliciteren geschreven door sollicitatiecoach en P&O'er Kees Cohen is een prachtig uitgevoerd handboek voor iedereen die zijn of haar sollicitatievaardigheden wil… (Harde kaft)

  lees verder
  16.50
   
 • Marie Anne Borst-van der Pas boeken
  Marie Anne Borst-van der Pas - Hoera! Ik heb een nieuwe baan

  Dit boek is speciaal voor jou geschreven. Het bevat alle praktische informatie voor een goede start bij je nieuwe werkgever. Je kunt het als leidraad en naslagwerk gebruiken voor en tijdens je nieuwe baan.Het boek bestaat uit drie verschillende onderdelen: een… (Zachte kaft)

  lees verder
  12.50
   
 • J.J.R. van Minden boeken
  J.J.R. van Minden - Alles over psychologische tests

  Alles over psychologische tests is volledig herzien en tot de kern teruggebracht tot een compacter en toegankelijker boek, dat toch alles bevat wat je moet weten over psychologische tests. Bij het verschijnen van de eerste druk van dit boek brak groot rumoer… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.90
   
 • J.J.R. van Minden boeken
  J.J.R. van Minden - Alles over assessment centers

  Assessment tests worden niet meer alleen voor zware functies ingezet; inmiddels zijn ze in drie van de vier sollicitatieprocedures te vinden.Momenteel al helemaal: met een groter aanbod sollicitanten willen werkgevers zeker zijn dat ze de besten eruit pikken.… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.50
   
 • J.J.R. van Minden boeken
  J.J.R. van Minden - Alles over management tests

  De ultieme training voor selectieprocedures! Ambitieuze managers blijven zich ontwikkelen. Er is altijd een stap hoger te zetten op de carrièreladder. Om te bepalen of u uit het juiste hout gesneden bent voor die nieuwe of hogere managementfunctie of… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Aaltje Vincent boeken
  Aaltje Vincent - intermediair Werk vinden met social media

  Voor het vinden van een (nieuwe) baan zijn social media onmisbaar. Aaltje Vincent, auteur van de bestsellers Jobmarketing 2.0 en Solliciteren via LinkedIn, neemt je mee in alle stappen van het wervings- en selectieproces en hoe men daarbinnen met social media… (Zachte kaft)

  lees verder
  15.99
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.