HEMA
Sorteren op:  
 • Akkie Muller, Freek Sanders boeken
  Akkie Muller, Freek Sanders - Samen solliciteren

  Zonder werk en nu?Je bent op zoek naar een nieuwe baan. De meeste sollicitanten staan er alleen voor. Toch hoeft dat niet. Trek de stoute schoenen aan! Vraag iemand uit je omgeving om jouw Sollicitatie-Buddy te worden. Dit doe-het-zelf boek is voor hem of haar… (Zachte kaft)

  lees verder
  20.00
   
 • Gertien Beijering boeken
  Gertien Beijering - Solliciteren met de GunfactorVerhoger

  Solliciteren met de GunfactorVerhoger Gertien Beijering Veel werkzoekenden zoeken nog op de 'ouderwetse' manier naar een baan. Ze openen internet, googelen op vacatures en solliciteren op de eerste de beste baan die enigszins passend lijkt. Het probleem: ook… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.50
   
 • Renzo Verwer boeken
  Renzo Verwer - Waar blijft die baan? Tien sprookjes over de arbeidsmarkt

  Het boek 'Waar blijft die baan? Tien sprookjes over de arbeidsmarkt' van Renzo Verwer, rekent genadeloos af met de onzin die er over de huidige arbeidsmarkt wordt gezegd en geschreven. De auteur voorspelt massale en structurele werkloosheid. Dit ondanks… (Zachte kaft)

  lees verder
  20.00
   
 • Martijn Nas boeken
  Martijn Nas - Behaalde resultaten zijn wel een garantie voor je toekomst!

  "Behaalde resultaten zijn wél een garantie voor je toekomst! geeft een duidelijk beeld van de stappen die je zou moeten volgen om een goede sollicitatie procedure te doorlopen met daardoor een hogere succes factor voor een baan." Bas van der Heijden - ZZG… (Harde kaft)

  lees verder
  13.50
   
 • Joyce Lain Kennedy boeken
  Joyce Lain Kennedy - De kleine Sollicitatiegesprekken voor Dummies

  Kom zelfverzekerd over en haal die baan binnen.Gieren de zenuwen door je lijf bij een sollicitatiegesprek? Heb je moeite jezelf een goede houding te geven? Ontspan je! Deze handleiding staat boordevol nuttige tips en voorbeelden. Je leest hier hoe je van je… (Zachte kaft)

  lees verder
  8.95
   
 • Els Ackerman boeken
  Els Ackerman - intermediair Loopbaanplanning

  Je bent toe aan een nieuwe baan, maar hoe plan je dat? Hoe vind je een carrière die echt bij jou past? Loopbaanplanning helpt jou in die zoektocht en zorgt met behulp van nuttige tips, handige oefeningen en verhelderende voorbeelden uit de praktijk voor een… (Zachte kaft)

  lees verder
  15.99
   
 • Huub van Zwieten boeken
  Huub van Zwieten - Een onweerstaanbaar CV

  Je cv als persoonlijke zaakwaarnemer die laat zien hoe bijzonder je bent. Want met een cv dat bij je past, kun je de arbeidsmarkt met rechte schouders tegemoet treden. En dan vind je de baan die bij je past. Dit boek is al jaren een grote hulp voor iedereen… (Zachte kaft)

  lees verder
  15.99
   
 • Ceri Roderick, Stephan Lucks boeken
  Ceri Roderick, Stephan Lucks - Het juiste antwoord op moeilijke sollicitatievragen

  Leer competentiegerichte vragen succesvol te beantwoorden en maak een overtuigende indruk 'Beschrijft u eens een situatie waarin u een krappe deadline moest halen. Hoe ging u te werk?' Tijdens het sollicitatiegesprek wil iedere werkgever natuurlijk zo goed… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Karin Alfenaar, Marijke Heezen boeken
  Karin Alfenaar, Marijke Heezen - Ik switch!

  Vrouwen van veertig en ouder: misschien hebben ze hun sporen al verdiend en een mooie carrière op poten gezet. Misschien hebben ze een minder ambitieuze loopbaan achter de rug en waren daar tot dusver tevreden mee. Maar de laatste tijd kriebelt het en zijn er… (Zachte kaft)

  lees verder
  18.99
   
 • William Poundstone boeken
  William Poundstone - Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?

  Je krimpt tot een grootte van een dubbeltje en wordt in een blender gegooid. De blender zal binnen een minuut worden aangezet. Wat doet je? Je zet een glas met water op een grammofoon en geleidelijk begint die steeds sneller te draaien. Wat gebeurt er als… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.99
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.