HEMA
Sorteren op:  
 • Renzo Verwer boeken
  Renzo Verwer - Waar blijft die baan?

  Het boek 'Waar blijft die baan? Tien sprookjes over de arbeidsmarkt' van Renzo Verwer, rekent genadeloos af met de onzin die er over de huidige arbeidsmarkt wordt gezegd en geschreven. De auteur voorspelt massale en structurele werkloosheid. Dit ondanks… (Zachte kaft)

  lees verder
  20.00
   
 • Gertien Beijering boeken
  Gertien Beijering - Solliciteren met de gunfactorverhoger

  Solliciteren met de GunfactorVerhoger Gertien Beijering Veel werkzoekenden zoeken nog op de 'ouderwetse' manier naar een baan. Ze openen internet, googelen op vacatures en solliciteren op de eerste de beste baan die enigszins passend lijkt. Het probleem: ook… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.50
   
 • Martijn Nas boeken
  Martijn Nas - Behaalde resultaten zijn wel een garantie voor je toekomst!

  "Behaalde resultaten zijn wél een garantie voor je toekomst! geeft een duidelijk beeld van de stappen die je zou moeten volgen om een goede sollicitatie procedure te doorlopen met daardoor een hogere succes factor voor een baan." Bas van der Heijden - ZZG… (Harde kaft)

  lees verder
  13.50
   
 • Aaltje Vincent boeken
  Aaltje Vincent - Het grote sollicitatiewerkboek

  Verover stap-voor-stap je nieuwe werk met Het grote sollicitatiewerkboek! Solliciteren anno nu is een strijd op topniveau die u met vele anderen aangaat. Sollicitatiegoeroe Aaltje Vincent begeleidt u tijdens dit proces aan de hand van theorie, checklists,… (Harde kaft)

  lees verder
  17.99
   
 • Els Ackerman boeken
  Els Ackerman - Loopbaanplanning

  Je bent toe aan een nieuwe baan, maar hoe plan je dat? Hoe vind je een carrière die echt bij jou past? Loopbaanplanning helpt jou in die zoektocht en zorgt met behulp van nuttige tips, handige oefeningen en verhelderende voorbeelden uit de praktijk voor een… (Zachte kaft)

  lees verder
  15.99
   
 • Karin Alfenaar, Marijke Heezen boeken
  Karin Alfenaar, Marijke Heezen - Ik switch!

  Vrouwen van veertig en ouder: misschien hebben ze hun sporen al verdiend en een mooie carrière op poten gezet. Misschien hebben ze een minder ambitieuze loopbaan achter de rug en waren daar tot dusver tevreden mee. Maar de laatste tijd kriebelt het en zijn er… (Zachte kaft)

  lees verder
  18.99
   
 • Joost Veldman boeken
  Joost Veldman - Doe je droombaan!

  Joost Veldman liep een jaar lang mee met bijna tweehonderd mensen die hun droombaan doen. Van archeoloog tot zanger en van vuilnisman tot directeur. Wat zijn de geheimen van deze mensen? Waarom doen zij wel hun droombaan? Wat zijn hun drijfveren en passies?… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.99
   
 • J.J.R. van Minden boeken
  J.J.R. van Minden - Alles over management tests

  De ultieme training voor selectieprocedures! Ambitieuze managers blijven zich ontwikkelen. Er is altijd een stap hoger te zetten op de carrièreladder. Om te bepalen of u uit het juiste hout gesneden bent voor die nieuwe of hogere managementfunctie of… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Beate Westphal boeken
  Beate Westphal - Ontdek uw perfecte job

  De praktische handleiding waarmee u uw talenten, vaardigheden en voorkeuren analyseert en zo uw droombaan kunt vinden De perfecte baan bestaat wel! Sleept u zich 's morgens vaak lusteloos naar uw werk? Hebt u een 'goed genoeg' baantje, maar droomt u stiekem… (Zachte kaft)

  lees verder
  16.95
   
 • William Poundstone boeken
  William Poundstone - Ben jij slim genoeg om voor Google te werken?

  Je krimpt tot een grootte van een dubbeltje en wordt in een blender gegooid. De blender zal binnen een minuut worden aangezet. Wat doet je? Je zet een glas met water op een grammofoon en geleidelijk begint die steeds sneller te draaien. Wat gebeurt er als… (Zachte kaft)

  lees verder
  9.99
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.