HEMA
Sorteren op:  
 • Herman IJsseling boeken
  Herman IJsseling - Wadden vier seizoenen van boven

  Al dertig jaar vliegt maritiem luchtfotograaf Herman IJsseling van Flying Focus regelmatig over de Wadden en is als geen ander in staat het Wad in alle seizoenen en onder alle omstandigheden in vogelperspectief vast te leggen.128 pagina's harde kaft 30x30 cm (Harde kaft)

  lees verder
  34.50
   
 • Simone Henken boeken
  Simone Henken - Jong en veelbelovend

  Simone Henken over haar serie 'Jong en Veelbelovend': ik ben een Bijlmer-believer.De serie 'Jong en Veelbelovend' is ontstaan nadat fotografe Simone Henken in januari 2006 verhuisde naar de Bijlmer, een wijk in Amsterdam Zuidoost. Daar raakte zij gefascineerd… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.90
   
 • Anjes Gesink, Andre de Baerdemaeker, Ernest van der Kwast, Kees Moeliker boeken
  Anjes Gesink, Andre de Baerdemaeker, Ernest van der Kwast, Kees Moeliker - Vogels huilen niet

  Vogelopvang Vogelklas Karel Schot verzorgt zieke, gewonde en jonge vogels die in Rotterdam en omgeving worden gevonden. Jaarlijks vangen ze ongeveer 7.000 vogels op. De meeste uiteenlopende soorten worden binnengebracht omdat ze verzwakt zijn, tegen een gebouw… (Zachte kaft)

  lees verder
  24.95
   
 • Marieke Plasier boeken
  34.00
   
 • Yann Arthus-Bertrand, Jean-Louis Gouraud boeken
  Yann Arthus-Bertrand, Jean-Louis Gouraud - Paarden

  Heruitgave van Yann Arthus-Bertrands sublieme paardenatlas Langverwachte herdruk van dit prachtige fotoboek. Alle edele paardenrassen worden subliem en kunstig in beeld gebracht. Elke paardenliefhebber kan deze prijsbeesten en hun eigenaars van over de hele… (Harde kaft)

  lees verder
  24.99
   
 • Danielle Follmi, Olivier Follmi boeken
  Danielle Follmi, Olivier Follmi - 365 Boeddhistische wijsheden

  Heruitgave van een inspirerend 'geluksboek' De jarenlange bestseller, nu in een nieuw kleedje. Grote meesters en filosofen uit het Tibetaanse boeddhisme behandelen thema's uit de hedendaagse samenleving: 52 weken, 52 thema's, 365 wijsheden.… (Harde kaft)

  lees verder
  29.99
   
 • Johan Swinnen boeken
  Johan Swinnen - Germaine van Parys - Odette Dereze

  Germaine Van Parys (1893-1983) is een van de grootste Belgische fotografen. Als persfotografe kon ze een geprivilegieerde blik werpen op het leven van de Belgische vorsten en hun familie, maar ook rock-'nrollsterren en de gewone man komen aan bod in haar werk.… (Harde kaft)

  lees verder
  39.95
   
 • Jan Gradvall, Petter Karlsson boeken
  Jan Gradvall, Petter Karlsson - ABBA

  Gradvall, Karlsson, Wanselius & Wikström ABBA - Het officiële fotoboek Hét fotoalbum van Agnetha, Benny, Björn en Anni-Frid 'Dit boek is ons fotoalbum over de tijd met ABBA en we zijn blij om dit te kunnen delen met jou en met anderen die ABBA leuk vinden… (Harde kaft)

  lees verder
  39.95
   
 • Henk Wildschut boeken
  Henk Wildschut - SOLO

  Henk Wildschut (1967) is geboren en getogen in Harderwijk. Hij studeerde Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Hij werkt voornamelijk in opdracht van kranten en magazines. In zijn fotografie staat de relatie tussen mensen en hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.95
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Parkstad Arnhem

  Kijken naar Arnhem. Arnhem is een levendige stad waar mensen wonen, werken en zich ontspannen. Bossen, glooiende heidevelden en de uitwaarden van de Rijn en de IJssel sieren de omgeving van Arnhem. In en rond het centrum liggen de statige stadsparken met hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  95.00
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.