HEMA
Sorteren op:  
 • Allard de Witte, Joost Bos boeken
  Allard de Witte, Joost Bos - Fas-kinderen

  FAS is na de vakantie vergeten zijn hoe je moet fietsen. FAS is nooit leren klokkijken. FAS is het verschil tussen goed en slecht niet begrijpen. FAS is grenzeloos spontaan zijn. FAS is niet weten hoe je samen moet spelen. FAS is alles doen voor aandacht. FAS… (Harde kaft)

  lees verder
  29.95
   
 • Clemens Verhoeven boeken
  Clemens Verhoeven - De oversteek

  In de afgelopen jaren hebben duizenden mensen de spectaculaire constructie van De Oversteek van dichtbij gevolgd. In opdracht van de gemeente Nijmegen legde de gerenommeerde architectuurfotograaf Thea van den Heuvel het hele bouwproces vast, van de eerste… (Harde kaft)

  lees verder
  29.50
   
 • Bert Verhoeff boeken
  Bert Verhoeff - NL

  In NL gaat Bert Verhoeff op zoek naar de Nederlands eigenaardigheden, naar wat 'ons' net even anders maakt dan pakweg een Fransman. Het begrip 'nationale identiteit' komt daarbij onvermijdelijk om de hoek kijken. Bert Verhoeff kijkt echter met open blik naar… (Harde kaft)

  lees verder
  34.50
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Parkstad Arnhem

  Kijken naar Arnhem. Arnhem is een levendige stad waar mensen wonen, werken en zich ontspannen. Bossen, glooiende heidevelden en de uitwaarden van de Rijn en de IJssel sieren de omgeving van Arnhem. In en rond het centrum liggen de statige stadsparken met hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  95.00
   
 • Pieter Henket boeken
  Pieter Henket - Stars to the sun

  Ieder jaar dompelt San Luis, in Argentinië, zich volledig onder in een zinderend feest. Voor het Carnaval de Rio worden duizenden Brazilianen ingevlogen die een groot spektakel neerzetten. De Argentijnse sieradenontwerper Rodrigo Otazu vroeg Pieter Henket,… (Harde kaft)

  lees verder
  49.99
   
 • Sonja van Driel boeken
  Sonja van Driel - Ja

  Het fotograferen van een trouwdag is een grote uitdaging en een verantwoordelijke taak. De spanning van de unieke momenten die zich nooit meer herhalen leggen druk op de schouders van de fotograaf. Naast goede fototechniek bepaalt de inhoud van het beeld de… (Zachte kaft)

  lees verder
  24.50
   
 • George Maas boeken
  George Maas - Gelijkgekleed

  Sinds 2007 fotografeert George Maas ze, de gelijkgekleden die steeds opduiken in het straatbeeld. Poserend of terwijl ze nietsvermoedend over straat lopen. De fotograaf vraagt ze waarom ze dezelfde jas, trui, bodywarmer of andere kledingstukken dragen, soms… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Nico Jesse, Edith Eussen, Rafael Philippen boeken
  Nico Jesse, Edith Eussen, Rafael Philippen - Familia

  In 1953 verscheen het veelgeprezen bedrijfsfotoboek Oranje Nassau Mijnen van fotograaf en huisarts Nico Jesse (1911-1976), over het gelijknamige mijnbouwbedrijf in Zuid Limburg. Recent is gebleken dat zich in het archief van Nico Jesse, ondergebracht in de… (Zachte kaft)

  lees verder
  29.50
   
 • Annie van Gemert boeken
  39.50
   
 • Max Natkiel, Dirk van Weelden boeken
  Max Natkiel, Dirk van Weelden - Studio Paradiso

  STUDIO PARADISO bevat ca. 600 zwart-witfoto's: portretten van de bezoekers van de Amsterdamse poptempel PARADISO, die MAX NATKIEL maakte in de periode 1980-1990, met de nadruk op het begin van de jaren '80. Filosoof en publicist Dirk van Weelden schreef de… (Zachte kaft)

  lees verder
  39.00
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar