HEMA
Sorteren op:  
 • Wim van Sinderen, Marieke van der Krabben boeken
  Wim van Sinderen, Marieke van der Krabben - Fotoverhalen

  Iedere foto heeft een verhaal. Waarom fotografeert iemand zijn leven lang alleen maar vrouwenbenen¬? Wie was de vrouw met de mysterieuze naam Taï Aagen-Moro? En wat zit er in de soep van Daguerre? Aan de hand van meer dan honderdvijftig bijzondere foto's uit… (Harde kaft)

  lees verder
  29.50
   
 • Joost van den Broek boeken
  Joost van den Broek - Goed volk

  Een nieuw boek van fotograaf Joost van den Broek. Het is een weerspiegeling van zijn binnenlandse journalistieke- en documentaire fotografie door de jaren heen. Een overzichtsboek met werk dat hij onder andere voor zijn opdrachtgevers de Volkskrant, Vrij… (Harde kaft)

  lees verder
  34.50
   
 • Marieke van Veghel- van den Oever boeken
  Marieke van Veghel- van den Oever - 52 tinten Rood

  De beste ideeën ontstaan meestal spontaan. Marieke van Veghel maakte een fotoserie van kinderen met rood haar. Ze raakte geïnspireerd door de rode tint na het krijgen van haar 2e dochter (Lotte) met prachtige rode haartjes. Ze fotografeerde in 2013, elke… (Harde kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Peter Henk Steenhuis boeken
  Peter Henk Steenhuis - Zin in werk

  Aanwezig zijn in het moment. We willen het allemaal. Volgen er dure cursussen voor. Maar hoe vaak slagen we erin op te gaan in het nu en de tijd te vergeten? Veel vaker dan we denken, zo laten Marcel Prins en Peter Henk Steenhuis zien in Zin in werk. Dit boek… (Harde kaft)

  lees verder
  24.95
   
 • Kim Buckard boeken
  Kim Buckard - Vrouwen

  Om vrouwen te tonen zoals vrouwen op hun mooist zijn, zijn er 100 vrouwen geportretteerd met wat zo kenmerkend voor de vrouw is: haar borsten. Vrouwen jong en oud (van 18-60 jaar) met grote en kleine borsten en tepels. Vrouwen met natuurlijke borsten,… (Harde kaft)

  lees verder
  29.95
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Anne Frank

  Ik wil nog voortleven ook na mijn dood!(Anne Frank, Dagboek, 25 maart 1944)NBD|Biblion recensieRecensie door Dr. de Jong-Kumru van NBD|Biblion recensieDit fotoboek is samengesteld om het leven van Anne Frank in beeld te brengen. Jansen heeft de plekken waar… (Zachte kaft)

  lees verder
  33.00
   
 • Jowi Schmitz boeken
  Jowi Schmitz - Nooit nooit nooit meer aan de wal

  Bootbewoners van Amsterdam Bizar maar waar: het was er nog niet, een boek over de bootbewoners van Amsterdam. Een boek waarin je naar binnen kunt kijken in die huishoudens die in de grachten dobberen. Twintig portretten in tekst en beeld. Van de eerste… (Zachte kaft)

  lees verder
  24.95
   
 • R. King boeken
  R. King - De koepel van Brunelleschi

  Ross King vertelt in De koepel van Brunelleschi het verhaal van de getalenteerde goudsmid Filippo Brunelleschi, de ontwerper en bouwer van de koepel van de Santa Maria del Fiore, de kathedraal in Florence die al meer dan een eeuw in aanbouw was. Glashelder zet… (Zachte kaft)

  lees verder
  12.50
   
 • Henk de Velde boeken
  Henk de Velde - Reset your mind

  Volg de belevenissen van de beroemde wereldzeiler Henk de Velde met dit prachtige fotoboek. Tijdens zijn vele reizen over de wereldzeeën heeft Henk de Velde een schat aan fotomateriaal verzameld. Een selectie uit zijn persoonlijke collectie is nu in boekvorm… (Harde kaft)

  lees verder
  34.95
   
 • Martijn Gijsbertsen, Ria de Wit boeken
  Martijn Gijsbertsen, Ria de Wit - Turning 65

  Ze hebben een rijk leven achter de rug en maken volop plannen voor de toekomst: 65-jarige vrouwen. Wat waren de keerpunten in hun leven? Hoe zijn ze geworden wie ze nu zijn? Fotograaf Martijn Gijsbertsen maakte markante portretten van maar liefst 65 van deze… (Harde kaft)

  lees verder
  24.95
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.