HEMA
Sorteren op:  
 • Marieke van Veghel- van den Oever boeken
  Marieke van Veghel- van den Oever - 52 tinten Rood

  De beste ideeën ontstaan meestal spontaan. Marieke van Veghel maakte een fotoserie van kinderen met rood haar. Ze raakte geïnspireerd door de rode tint na het krijgen van haar 2e dochter (Lotte) met prachtige rode haartjes. Ze fotografeerde in 2013, elke… (Harde kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Johan Swinnen boeken
  Johan Swinnen - Germaine van Parys - Odette Dereze

  Germaine Van Parys (1893-1983) is een van de grootste Belgische fotografen. Als persfotografe kon ze een geprivilegieerde blik werpen op het leven van de Belgische vorsten en hun familie, maar ook rock-'nrollsterren en de gewone man komen aan bod in haar werk.… (Harde kaft)

  lees verder
  39.95
   
 • Henk Wildschut boeken
  Henk Wildschut - SOLO

  Henk Wildschut (1967) is geboren en getogen in Harderwijk. Hij studeerde Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Hij werkt voornamelijk in opdracht van kranten en magazines. In zijn fotografie staat de relatie tussen mensen en hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.95
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Parkstad Arnhem

  Kijken naar Arnhem. Arnhem is een levendige stad waar mensen wonen, werken en zich ontspannen. Bossen, glooiende heidevelden en de uitwaarden van de Rijn en de IJssel sieren de omgeving van Arnhem. In en rond het centrum liggen de statige stadsparken met hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  95.00
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Anne Frank 80 jaar

  Ik wil nog voortleven ook na mijn dood!(Anne Frank, Dagboek, 25 maart 1944)NBD|Biblion recensieRecensie door Dr. de Jong-Kumru van NBD|Biblion recensieDit fotoboek is samengesteld om het leven van Anne Frank in beeld te brengen. Jansen heeft de plekken waar… (Zachte kaft)

  lees verder
  33.00
   
 • Allard de Witte, Joost Bos boeken
  Allard de Witte, Joost Bos - Fas-kinderen

  FAS is na de vakantie vergeten zijn hoe je moet fietsen. FAS is nooit leren klokkijken. FAS is het verschil tussen goed en slecht niet begrijpen. FAS is grenzeloos spontaan zijn. FAS is niet weten hoe je samen moet spelen. FAS is alles doen voor aandacht. FAS… (Harde kaft)

  lees verder
  29.95
   
 • Cees van Raak, Erik Klein Wolterink, Claudia den Boer, Mariska van Zutven boeken
  Cees van Raak, Erik Klein Wolterink, Claudia den Boer, Mariska van Zutven - Hommage

  Fotografencollectief Föhn publiceert "HOMMAGE", een ode aan de schouwburg! In Hommage, 6 fotografen geïnspireerd door Schouwburg Tilburg, vindt u het werk van zes fotografen, zes maal een eigen(gereide) beeldentaal, zes maal een ode aan de schouwburg en aan… (Zachte kaft)

  lees verder
  14.95
   
 • Sonja van Driel boeken
  Sonja van Driel - Ja

  Het fotograferen van een trouwdag is een grote uitdaging en een verantwoordelijke taak. De spanning van de unieke momenten die zich nooit meer herhalen leggen druk op de schouders van de fotograaf. Naast goede fototechniek bepaalt de inhoud van het beeld de… (Zachte kaft)

  lees verder
  24.50
   
 • Bram van der Vlugt boeken
  Bram van der Vlugt - Sinterklaas bestaat!

  Sinterklaas bestaat! is een feest om naar te kijken. De allermooiste foto's van o.a. Hollandse Hoogte zijn in dit boek verzameld. Vanaf het begin van de fotografie is Sinterklaas op de gevoelige plaat vastgelegd: springend op zijn paard over de daken, in… (Harde kaft)

  lees verder
  15.00
   
 • Ruud Sies, Marcel Moring boeken
  Ruud Sies, Marcel Moring - Building the Rotterdam

  De Rotterdam is een uniek, multifunctioneel gebouw op de oever van de Maas, aan de Wilhelminapier. Met een oppervlakte van 160.000 m2 is het een nieuw meesterstuk in het rijke oeuvre van architect Rem koolhaas en zijn bureau OMA en een absolute blikvanger in… (Harde kaft)

  lees verder
  49.50
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.