HEMA
Sorteren op:  
 • Bert Verhoeff boeken
  Bert Verhoeff - NL

  In NL gaat Bert Verhoeff op zoek naar de Nederlands eigenaardigheden, naar wat 'ons' net even anders maakt dan pakweg een Fransman. Het begrip 'nationale identiteit' komt daarbij onvermijdelijk om de hoek kijken. Bert Verhoeff kijkt echter met open blik naar… (Harde kaft)

  lees verder
  34.50
   
 • Simone Henken boeken
  Simone Henken - Jong en veelbelovend

  Simone Henken over haar serie 'Jong en Veelbelovend': ik ben een Bijlmer-believer.De serie 'Jong en Veelbelovend' is ontstaan nadat fotografe Simone Henken in januari 2006 verhuisde naar de Bijlmer, een wijk in Amsterdam Zuidoost. Daar raakte zij gefascineerd… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.90
   
 • Marieke Plasier boeken
  34.00
   
 • Anneke van Veen, Erik Schmitz boeken
  Anneke van Veen, Erik Schmitz - Fotostudio Merkelbach portretten 1913-1969

  EDERE OMSLAG ZIJN EIGEN UNIEKE FOTO Van de ontelbare portretstudio's die Nederland geteld heeft, is zelden of nooit werk bewaard gebleven. Het archief van Fotostudio Merkelbach vormt hierop een positieve uitzondering: tienduizenden glasnegatieven zijn de… (Harde kaft)

  lees verder
  44.50
   
 • Ruud Sies, Marcel Moring boeken
  Ruud Sies, Marcel Moring - Building the Rotterdam

  De Rotterdam is een uniek, multifunctioneel gebouw op de oever van de Maas, aan de Wilhelminapier. Met een oppervlakte van 160.000 m2 is het een nieuw meesterstuk in het rijke oeuvre van architect Rem koolhaas en zijn bureau OMA en een absolute blikvanger in… (Harde kaft)

  lees verder
  49.50
   
 • Clemens Verhoeven boeken
  Clemens Verhoeven - De oversteek

  In de afgelopen jaren hebben duizenden mensen de spectaculaire constructie van De Oversteek van dichtbij gevolgd. In opdracht van de gemeente Nijmegen legde de gerenommeerde architectuurfotograaf Thea van den Heuvel het hele bouwproces vast, van de eerste… (Harde kaft)

  lees verder
  29.50
   
 • Johan Swinnen boeken
  Johan Swinnen - Germaine van Parys - Odette Dereze

  Germaine Van Parys (1893-1983) is een van de grootste Belgische fotografen. Als persfotografe kon ze een geprivilegieerde blik werpen op het leven van de Belgische vorsten en hun familie, maar ook rock-'nrollsterren en de gewone man komen aan bod in haar werk.… (Harde kaft)

  lees verder
  39.95
   
 • Henk Wildschut boeken
  Henk Wildschut - SOLO

  Henk Wildschut (1967) is geboren en getogen in Harderwijk. Hij studeerde Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Hij werkt voornamelijk in opdracht van kranten en magazines. In zijn fotografie staat de relatie tussen mensen en hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.95
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Parkstad Arnhem

  Kijken naar Arnhem. Arnhem is een levendige stad waar mensen wonen, werken en zich ontspannen. Bossen, glooiende heidevelden en de uitwaarden van de Rijn en de IJssel sieren de omgeving van Arnhem. In en rond het centrum liggen de statige stadsparken met hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  95.00
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Anne Frank 80 jaar

  Ik wil nog voortleven ook na mijn dood!(Anne Frank, Dagboek, 25 maart 1944)NBD|Biblion recensieRecensie door Dr. de Jong-Kumru van NBD|Biblion recensieDit fotoboek is samengesteld om het leven van Anne Frank in beeld te brengen. Jansen heeft de plekken waar… (Zachte kaft)

  lees verder
  33.00
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.