HEMA
Sorteren op:  
 • Marieke van Veghel- van den Oever boeken
  Marieke van Veghel- van den Oever - 52 tinten Rood

  De beste ideeën ontstaan meestal spontaan. Marieke van Veghel maakte een fotoserie van kinderen met rood haar. Ze raakte geïnspireerd door de rode tint na het krijgen van haar 2e dochter (Lotte) met prachtige rode haartjes. Ze fotografeerde in 2013, elke… (Harde kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Kim Buckard boeken
  Kim Buckard - Vrouwen

  Om vrouwen te tonen zoals vrouwen op hun mooist zijn, zijn er 100 vrouwen geportretteerd met wat zo kenmerkend voor de vrouw is: haar borsten. Vrouwen jong en oud (van 18-60 jaar) met grote en kleine borsten en tepels. Vrouwen met natuurlijke borsten,… (Harde kaft)

  lees verder
  29.95
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Anne Frank

  Ik wil nog voortleven ook na mijn dood!(Anne Frank, Dagboek, 25 maart 1944)NBD|Biblion recensieRecensie door Dr. de Jong-Kumru van NBD|Biblion recensieDit fotoboek is samengesteld om het leven van Anne Frank in beeld te brengen. Jansen heeft de plekken waar… (Zachte kaft)

  lees verder
  33.00
   
 • R. King boeken
  R. King - De koepel van Brunelleschi

  Ross King vertelt in De koepel van Brunelleschi het verhaal van de getalenteerde goudsmid Filippo Brunelleschi, de ontwerper en bouwer van de koepel van de Santa Maria del Fiore, de kathedraal in Florence die al meer dan een eeuw in aanbouw was. Glashelder zet… (Zachte kaft)

  lees verder
  12.50
   
 • Henk de Velde boeken
  Henk de Velde - Reset your mind

  Volg de belevenissen van de beroemde wereldzeiler Henk de Velde met dit prachtige fotoboek. Tijdens zijn vele reizen over de wereldzeeën heeft Henk de Velde een schat aan fotomateriaal verzameld. Een selectie uit zijn persoonlijke collectie is nu in boekvorm… (Harde kaft)

  lees verder
  34.95
   
 • Martijn Gijsbertsen, Ria de Wit boeken
  Martijn Gijsbertsen, Ria de Wit - Turning 65

  Ze hebben een rijk leven achter de rug en maken volop plannen voor de toekomst: 65-jarige vrouwen. Wat waren de keerpunten in hun leven? Hoe zijn ze geworden wie ze nu zijn? Fotograaf Martijn Gijsbertsen maakte markante portretten van maar liefst 65 van deze… (Harde kaft)

  lees verder
  24.95
   
 • Mathijs van den Bos boeken
  Mathijs van den Bos - Van de reis

  De kermis, het circus en de mensenSteeds onderweg, reizend van stad naar stad en van dorp naar dorp. Dat is het opvallendste element in het leven van kermisexploitanten, circusmedewerkersen hun kinderen. Velen staan jaar in jaar uit op meer dan veertig… (Harde kaft)

  lees verder
  34.90
   
 • Eddy van Wessel, Wendelmoet Boersema boeken
  Eddy van Wessel, Wendelmoet Boersema - The edge of civilization

  Een fotoboek met verhalen over 20 jaar fotograferen in conflictgebieden en wat dat met je doet, waarbij ook het thuisfront belicht wordt. Het werk van Eddy van Wessel onderscheidt zich door een grote betrokkenheid, hij fotografeert op zeer korte afstand zodat… (Zachte kaft)

  lees verder
  44.50
   
 • Jowi Schmitz, Friso Spoelstra boeken
  Jowi Schmitz, Friso Spoelstra - Boat People of Amsterdam

  Engelse vertaling van Nooit, nooit, nooit meer aan de wal. Wie wonen toch op al die boten die je overal in de grachten van Amsterdam ziet liggen? Wat zijn dat voor mensen? Deze Engelse editie biedt een uniek inkijkje in het bestaan van de meest uiteenlopende… (Zachte kaft)

  lees verder
  24.95
   
 • Max Natkiel, Dirk van Weelden boeken
  Max Natkiel, Dirk van Weelden - Studio Paradiso

  STUDIO PARADISO bevat ca. 600 zwart-witfoto's: portretten van de bezoekers van de Amsterdamse poptempel PARADISO, die MAX NATKIEL maakte in de periode 1980-1990, met de nadruk op het begin van de jaren '80. Filosoof en publicist Dirk van Weelden schreef de… (Zachte kaft)

  lees verder
  39.00
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.