HEMA
Sorteren op:  
 • Joris van Alphen, Theo Bosboom, Jasper Doest, Frans Lanting, Jan Vermeer, André Kuipers, Bas Meelker, Marius van der Sandt boeken
  Joris van Alphen, Theo Bosboom, Jasper Doest, Frans Lanting, Jan Vermeer, André Kuipers, Bas Meelker, Marius van der Sandt - Oog op de natuur

  Als kind al voelde Marius van der Sandt (1985-2006) zich aangetrokken tot de natuur, de bergen en de wildernis. Door de fotografie is hij met andere ogen naar deze natuur gaan kijken. Hij schrijft daarover als zestienjarige na een reis alleen door Scandinavie:… (Harde kaft)

  lees verder
  29.95
   
 • Marieke Plasier boeken
  34.00
   
 • Jan Gradvall, Petter Karlsson boeken
  Jan Gradvall, Petter Karlsson - ABBA

  Gradvall, Karlsson, Wanselius & Wikström ABBA - Het officiële fotoboek Hét fotoalbum van Agnetha, Benny, Björn en Anni-Frid 'Dit boek is ons fotoalbum over de tijd met ABBA en we zijn blij om dit te kunnen delen met jou en met anderen die ABBA leuk vinden… (Harde kaft)

  lees verder
  39.95
   
 • Marieke van Veghel- van den Oever boeken
  Marieke van Veghel- van den Oever - 52 tinten Rood

  De beste ideeën ontstaan meestal spontaan. Marieke van Veghel maakte een fotoserie van kinderen met rood haar. Ze raakte geïnspireerd door de rode tint na het krijgen van haar 2e dochter (Lotte) met prachtige rode haartjes. Ze fotografeerde in 2013, elke… (Harde kaft)

  lees verder
  19.95
   
 • Johan Swinnen boeken
  Johan Swinnen - Germaine van Parys - Odette Dereze

  Germaine Van Parys (1893-1983) is een van de grootste Belgische fotografen. Als persfotografe kon ze een geprivilegieerde blik werpen op het leven van de Belgische vorsten en hun familie, maar ook rock-'nrollsterren en de gewone man komen aan bod in haar werk.… (Harde kaft)

  lees verder
  39.95
   
 • Henk Wildschut boeken
  Henk Wildschut - SOLO

  Henk Wildschut (1967) is geboren en getogen in Harderwijk. Hij studeerde Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Hij werkt voornamelijk in opdracht van kranten en magazines. In zijn fotografie staat de relatie tussen mensen en hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.95
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - Parkstad Arnhem

  Kijken naar Arnhem. Arnhem is een levendige stad waar mensen wonen, werken en zich ontspannen. Bossen, glooiende heidevelden en de uitwaarden van de Rijn en de IJssel sieren de omgeving van Arnhem. In en rond het centrum liggen de statige stadsparken met hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  95.00
   
 • Allard de Witte, Joost Bos boeken
  Allard de Witte, Joost Bos - Fas-kinderen

  FAS is na de vakantie vergeten zijn hoe je moet fietsen. FAS is nooit leren klokkijken. FAS is het verschil tussen goed en slecht niet begrijpen. FAS is grenzeloos spontaan zijn. FAS is niet weten hoe je samen moet spelen. FAS is alles doen voor aandacht. FAS… (Harde kaft)

  lees verder
  29.95
   
 • Cees van Raak, Erik Klein Wolterink, Claudia den Boer, Mariska van Zutven boeken
  Cees van Raak, Erik Klein Wolterink, Claudia den Boer, Mariska van Zutven - Hommage

  Fotografencollectief Föhn publiceert "HOMMAGE", een ode aan de schouwburg! In Hommage, 6 fotografen geïnspireerd door Schouwburg Tilburg, vindt u het werk van zes fotografen, zes maal een eigen(gereide) beeldentaal, zes maal een ode aan de schouwburg en aan… (Zachte kaft)

  lees verder
  14.95
   
 • Sonja van Driel boeken
  Sonja van Driel - Ja

  Het fotograferen van een trouwdag is een grote uitdaging en een verantwoordelijke taak. De spanning van de unieke momenten die zich nooit meer herhalen leggen druk op de schouders van de fotograaf. Naast goede fototechniek bepaalt de inhoud van het beeld de… (Zachte kaft)

  lees verder
  24.50
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.