HEMA
Sorteren op:  
 • Nico Jesse, Edith Eussen, Rafael Philippen boeken
  Nico Jesse, Edith Eussen, Rafael Philippen - Familia

  In 1953 verscheen het veelgeprezen bedrijfsfotoboek Oranje Nassau Mijnen van fotograaf en huisarts Nico Jesse (1911-1976), over het gelijknamige mijnbouwbedrijf in Zuid Limburg. Recent is gebleken dat zich in het archief van Nico Jesse, ondergebracht in de… (Zachte kaft)

  lees verder
  29.50
   
 • Martijn Gijsbertsen, Ria de Wit boeken
  Martijn Gijsbertsen, Ria de Wit - Turning 65

  Ze hebben een rijk leven achter de rug en maken volop plannen voor de toekomst: 65-jarige vrouwen. Wat waren de keerpunten in hun leven? Hoe zijn ze geworden wie ze nu zijn? Fotograaf Martijn Gijsbertsen maakte markante portretten van maar liefst 65 van deze… (Harde kaft)

  lees verder
  24.95
   
 • Bert Verhoeff boeken
  Bert Verhoeff - NL

  In NL gaat Bert Verhoeff op zoek naar de Nederlands eigenaardigheden, naar wat 'ons' net even anders maakt dan pakweg een Fransman. Het begrip 'nationale identiteit' komt daarbij onvermijdelijk om de hoek kijken. Bert Verhoeff kijkt echter met open blik naar… (Harde kaft)

  lees verder
  34.50
   
 • Yann Arthus-Bertrand, Jean-Louis Gouraud boeken
  Yann Arthus-Bertrand, Jean-Louis Gouraud - Paarden

  Heruitgave van Yann Arthus-Bertrands sublieme paardenatlas Langverwachte herdruk van dit prachtige fotoboek. Alle edele paardenrassen worden subliem en kunstig in beeld gebracht. Elke paardenliefhebber kan deze prijsbeesten en hun eigenaars van over de hele… (Harde kaft)

  lees verder
  24.99
   
 • Simone Henken boeken
  Simone Henken - Jong en veelbelovend

  Simone Henken over haar serie 'Jong en Veelbelovend': ik ben een Bijlmer-believer.De serie 'Jong en Veelbelovend' is ontstaan nadat fotografe Simone Henken in januari 2006 verhuisde naar de Bijlmer, een wijk in Amsterdam Zuidoost. Daar raakte zij gefascineerd… (Zachte kaft)

  lees verder
  19.90
   
 • Danielle Follmi, Olivier Follmi boeken
  Danielle Follmi, Olivier Follmi - 365 Boeddhistische wijsheden

  Heruitgave van een inspirerend 'geluksboek' De jarenlange bestseller, nu in een nieuw kleedje. Grote meesters en filosofen uit het Tibetaanse boeddhisme behandelen thema's uit de hedendaagse samenleving: 52 weken, 52 thema's, 365 wijsheden.… (Harde kaft)

  lees verder
  29.99
   
 • Marieke Plasier boeken
  34.00
   
 • Jan Gradvall, Petter Karlsson boeken
  Jan Gradvall, Petter Karlsson - ABBA

  Gradvall, Karlsson, Wanselius & Wikström ABBA - Het officiële fotoboek Hét fotoalbum van Agnetha, Benny, Björn en Anni-Frid 'Dit boek is ons fotoalbum over de tijd met ABBA en we zijn blij om dit te kunnen delen met jou en met anderen die ABBA leuk vinden… (Harde kaft)

  lees verder
  39.95
   
 • Johan Swinnen boeken
  Johan Swinnen - Germaine van Parys - Odette Dereze

  Germaine Van Parys (1893-1983) is een van de grootste Belgische fotografen. Als persfotografe kon ze een geprivilegieerde blik werpen op het leven van de Belgische vorsten en hun familie, maar ook rock-'nrollsterren en de gewone man komen aan bod in haar werk.… (Harde kaft)

  lees verder
  39.95
   
 • Henk Wildschut boeken
  Henk Wildschut - SOLO

  Henk Wildschut (1967) is geboren en getogen in Harderwijk. Hij studeerde Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie in Den Haag. Hij werkt voornamelijk in opdracht van kranten en magazines. In zijn fotografie staat de relatie tussen mensen en hun… (Zachte kaft)

  lees verder
  17.95
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.