HEMA
Sorteren op:  
 • Hans Wilschut, Edo Dijksterhuis, Wilfried de Jong boeken
  Hans Wilschut, Edo Dijksterhuis, Wilfried de Jong - Centraal

  Centraal toont acht jaar fotografie met als thema de bouw van Rotterdam Centraal vanuit een kamer in het Manhattan hotel. Acht jaar lang (2006-2014) had fotograaf Hans Wilschut een kamer in het vijfsterrenhotel Manhattan in hartje Rotterdam. Vanuit deze ruimte… (Harde kaft)

  lees verder
  49.95
   
 • Frans Lemmens boeken
  Frans Lemmens - Nederland op zijn mooist

  Het mooiste visitekaartje van Nederland!Nederland op zijn mooist is zonder twijfel een van de meest veelzijdige fotoboeken die ooit over Nederland zijn verschenen. Iconische beelden van molens, Amsterdamse grachten en tulpen gaan hand in hand met… (Harde kaft)

  lees verder
  24.95
   
 • Ria van Dijk boeken
  Ria van Dijk - Almere from above

  Almere is almost forty years old. An area which used to be an open polder, reclaimed from de sea, has grown into thriving city with a population of about 200.000. This book presents a 'bird's eye view' of the city's development over the course of its brief… (Harde kaft)

  lees verder
  25.00
   
 • Lilian Schneider, Alice Bakker, Olga Hoekstra, Maria Genova boeken
  Lilian Schneider, Alice Bakker, Olga Hoekstra, Maria Genova - De naakte waarheid

  'De Naakte Waarheid' laat vrouwen en kanker zien, in hun kwetsbaarheid en kracht. Het is een boek dat je, in al haar schoonheid, diep zal raken. Een gedeelte van de opbrengst van het boek zal naar een goed doel gaan die verwendagen voor vrouwen met kanker… (Harde kaft)

  lees verder
  35.00
   
 • Tryntsje Nauta boeken
  Tryntsje Nauta - Oranjekoek

  Zoveel Friese bakkers, zoveel oranjekoeken. Een Fries feest is niet compleet zonder oranjekoek. Het zoete banket kent een lange historie en is uitgegroeid tot een feestelijk symbool. Maar zoals 'dé Fries' niet bestaat, heeft ook dé oranjekoek vele… (Harde kaft)

  lees verder
  39.50
   
 • Joris Linssen boeken
  Joris Linssen - Joris' wereld

  Sinds 2008 portretteert Joris Linssen bijzondere Nederlanders. Een bonte parade van opmerkelijke types trok voorbij in Joris' Showroom en de opvolger Joris' Wereld. In dit fotoboek zijn de personen die het meest zijn bijgebleven op karakteristieke wijze… (Zachte kaft)

  lees verder
  23.50
   
 • Peter Elenbaas, Lambiek Berends boeken
  Peter Elenbaas, Lambiek Berends - Amsterdam onbewolkt - Stad in close-up

  Fotograaf Peter Elenbaas maakte al vele tientallen vluchten boven de stad, maar blijft zich verbazen over de gebouwen, straatpatronen en vernieuwingen. Voor het fotoboek Stad in close-up koos hij bijzondere locaties en zoomde daar op in. Prachtige… (Harde kaft)

  lees verder
  32.50
   
 • Tryntsje Nauta boeken
  Tryntsje Nauta - Oranjekoek

  Zoveel Friese bakkers, zoveel oranjekoeken. Een Fries feest is niet compleet zonder oranjekoek. Het zoete banket kent een lange historie en is uitgegroeid tot een feestelijk symbool. Maar zoals 'dé Fries' niet bestaat, heeft ook dé oranjekoek vele… (Zachte kaft)

  lees verder
  15.00
   
 • Groeten uit Leeuwarden

  Zoek de verschillenJe staat op dezelfde plek, maar in een andere tijd. Iedereen kent de vervreemdende sensatie van het kijken naar oude foto's. Het verleden is verdwenen, maar is nog merkbaar in de details. Een historische gevel, de kerk op de achtergrond, de… (Harde kaft)

  lees verder
  25.00
   
 • Ronald Wilfred Jansen boeken
  Ronald Wilfred Jansen - IJsland

  De krachten die de aarde vorm gaven zijn nog werkzaamMet de auto(bus) over de rondweg Hringvegur langs de hoogtepunten van IJsland: watervallen, geisers, thermische bronnen, lavavelden, gletsjers, vulkanen, basaltzuilen, zwavelbronnen, kraters, kokende… (Zachte kaft)

  lees verder
  49.00
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar
Kijk voor de voorwaarden van het herroepingsrecht bij de algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.