HEMA
Sorteren op:  
 • Per Petterson boeken
  Per Petterson - E-book Twee wegen

  Twee mannen komen elkaar tegen op een brug. Er volgt een ongemakkelijk gesprek: Tommy en Jim waren vroeger vrienden, maar hebben elkaar al vijfendertig jaar niet meer gezien. Door deze toevallige ontmoeting komen veel herinneringen uit hun jeugd boven, toen ze… (E-book)

  lees verder
  14.99
   
 • Bert Nederlof boeken
  Bert Nederlof - E-book Helder

  Glenn Helder (1968) had met zijn talent een gouden toekomst. Dat talent bracht hem tot het Nederlands elftal. Als voetballer van Arsenal en Benfica verdiende hij een fortuin, maar dat verdween in een bodemloze put. Nooit zal hij zijn schulden kunnen aflossen.… (E-book)

  lees verder
  13.99
   
 • Simon de Waal boeken
  Simon de Waal - E-book Een tien met een griffel

  Rechercheur Van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob krijgen een ingewikkelde zaak voor hun kiezen als een jonge vrouw vermoord wordt aangetroffen in een woning in Amsterdam. Niet veel later wordt op een verlaten terrein de eigenaar van de woning, een… (E-book)

  lees verder
  6.99
   
 • Simon Vuyk boeken
  Simon Vuyk - E-book Marianne Vaatstra

  Het complete verhaal van het leven en de dood van Marianne Vaatstra De moord op Marianne Vaatstra (16) is een van de meest geruchtmakende misdrijven uit de Nederlandse misdaadgeschiedenis. Een regelrechte crime classic, gekenmerkt door blunders, missers,… (E-book)

  lees verder
  13.99
   
 • Helen Fielding boeken
  Helen Fielding - E-book Mad about the boy

  Bridget Jones: Mad About the Boy is de langverwachte nieuwe roman van Helen Fielding. Toen Het dagboek van Bridget Jones verscheen, over het leven van een dolende dertiger in Londen, maakten miljoenen lezers over de hele wereld kennis met een van de meest… (E-book)

  lees verder
  11.99
   
 • Gerard Aalders boeken
  Gerard Aalders - E-book Niets was wat het leek

  In 1936 haalde Nederland prins Bernhard, de verloofde van prinses Juliana, binnen als een godenzoon. De mythevorming rond deze bespiegelende, sportieve en in cultuur geïnteresseerde jongeman begon direct. De Tweede Wereldoorlog bracht Bernhard nieuwe faam en… (E-book)

  lees verder
  11.90
   
 • John de Wolf boeken
  John de Wolf - E-book De Wolf, John

  John de Wolf (Schiedam 1962) is een icoon van het Nederlandse voetbal. Als speler van onder meer Sparta, FC Groningen, Feyenoord en Wolverhampton Wanderers groeide hij uit tot een verschijning op de velden. Met Feyenoord behaalde hij drie nationale bekers en… (E-book)

  lees verder
  13.99
   
 • Bert Veer boeken
  Bert Veer - E-book La Paay

  Patricia Paay en Bert van der Veer leerden elkaar kennen in de Toppop-studio. Toen Patricia overwoog haar levensverhaal in een boek te vervatten, was Bert voor haar een logische keus: ze zijn leeftijdgenoten, ze delen een geschiedenis met elkaar en zijn… (E-book)

  lees verder
  17.99
   
 • Karin Slaughter boeken
  Karin Slaughter - E-book Stille zonde

  Lena Adams probeert haar man Jared net te overtuigen om mee naar bed te gaan als hij, in hun eigen slaapkamer, door meerdere kogels wordt geraakt. Eigenhandig werkt Lena de twee indringers tegen de grond en weet ternauwernood te ontkomen. Wat betekent deze… (E-book)

  lees verder
  14.99
   
 • Tom Lanoye boeken
  Tom Lanoye - E-book Gelukkige slaven

  In Gelukkige slaven gaan twee Belgische bannelingen op zoek naar zichzelf in een wereld die te groot en te chaotisch is geworden voor iedereen. In Buenos Aires speelt Tony Hanssen een voormalige cruise director op de meest luxueuze plezierboten ter wereld een… (E-book)

  lees verder
  11.99
   
Logo betaalgemak
online betalen met je creditcard of via iDEAL, gemakkelijk en veilig via je eigen bank
Logo makkelijk winkelen
want hema.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week open
Logo groot assortiment
Meer dan 800.000 boeken online bestelbaar